OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 16 de març del 2013

EIXIDA A PETRÉS (16/03/2013)

Eixida sota mínims. Sols hem eixit de la Vall, David, Jose i Vicent (en cotxe, segueix amb la recuperació del bessó) i de València Julio i Toni. La resta de morralleros: Pedro i Joan de viatge i Tomàs malalt. De Quique i Antonio no es sap res.
Com Julio ha estat fidel en la seva aportació de la coca petresana, s'ha produït  aquella dita castellana que diu "entre pocos a mucho salimos" i això és el que ha ocorregut, ens han tocat els trossos més grans.
L'altra novetat és que Julio ha vingut en l'oferta de la setmana que ve de Lidl i hem quedat el que a continuació ha enviat per correu:
En la reunión de la Morralla habida en la Cooperativa Petresana de Petrés hoy sábado 16 de marzo se ha acordado lo siguiente:

- Comprar el maillot ROJO que el lunes 18 pone a la venta el supermercado Lidl, vale €8.99. El culotte 9.99, es optativo los hay normales y rodilleros.
- También venden toda clase de accesorios: gafas 9.99 , bombines 2.49, herramientas 2.49, cascos 14.99, guantes 4.99, clalecos térmicos 12.99, sillines 9.99, etc, etc.
A Pedro y a mí XL, que estamos fuera, que nos lo compre alguien.
Nos vemos el último sábado del mes.
Un abrazo a todos, Julio

1 comentari:

  1. Ja veig que Toni no vos va dir que ens varem vore pel Oronet, on li vaig donar records per a tots vosaltres. He començat a eixir amb la grupeta de Paterna els dissabtes, promte ens vorem.

    ResponElimina