OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

diumenge, 1 de juliol del 2012

EIXIDA A CANET D'ENBERENGUER (30/06/2012)

L'eixida d'avuí ha estat una més de les que venim fent a Canet i l'única novetat que ha trencat la rutina ha estat que Jose ha estrenat una bici nova de trinca i que els membres de la penya que l'han poguda veure han estat junt a Jose, Joan, Pedro, David, Vicent, Joan Carles, Mª Pilar, Julio i Toni. Per a la resta de la penya que no l'ha poguda veure ací tenim l'imatge de la meva Pinarello.
Ja no soc l'últim, ara els que esteu per canviar de bici us ho quedat darrere, aixi que les mirades aniran per vosatres jo em quede fora de la persona racana de la que era catalogada. Tot arriba.

Entre altres coses ha arribat el mesos d'estiu i passem a incorporar el calendari de vacances, o siga eixides en dimecres i dissabte, la idea és dimecres eixir per la zona de Castelló i els dissabtes per la zona de València. A mé a més açò coincideix en els canvis de residència d'alguns membres de la penya que es desplacen a Xilxes i Moncofa, la qual cosa suposa una coordinació per establir uns punts d'encontre i un canvi d'hora que logicament passa per matinar més.

BÉ DE CARA AL DIMECRES 4 DE JULIOL L'EIXIDA SERÀ A LES 7:45. EL PUNT D'ENCONTRE SERÀ LA CARRETERA N-340 I L'LITINERARI EL SEGÜENT: CARDASCÚ IX A LES 7:45 DEL SEU LLOC DE PARTIDA I VAN AL PUNT D'ENCONTRE EN L'ORDRE SEGUËNT: ELS DE LA VALL VAN EN DIRECCIÓ MONCOFA PER TROBAR-SE A LES 8 EN ELS DE MONCOFA AL CREUAMENT DE LA N-340 DE MONCOFA-LA VALL. ELS DE XILXES ENS ESPERARAN EN L'ENCREUAMENT DE LA N-340 AMB LA VALL I SI NO HEM ARRIBAT PODEN VENIR A L'ENCONTRE. DESPRÉS TOTS JUNT JA FEM LA RUTA PROGRAMADA FINS ACABAR ESMORZAN EN ALMENARA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada