OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 16 de juny del 2012

EIXIDA A ALCUDIA DE VEO (16/06/2012)

La colla vallera avui estava sota mínims. Sols hem eixit Pedro, David i Jose. La resta, Vicent i Joan fent País formant part del tribunal de la junta qualificadora del valencià i Tomàs fent un exercici d'emotivitat retrobant-se en antics alumnes de Petrel.

Bé, però la ruta d'avui ha compensat de sobra la minva de la penya i servisca aquesta crònica per a motiu d'enveja. La ruta a Alcudia de Veo, al veure-nos pocs, ha creat dubtes de si anar o no, que si millor a tal lloc, que si deuríem d'haver anat cap allà o cap ací, fins que hem decidit que la programació esta per complir-la i que si algun consulta el bloc sap on trobar-nos. I repeteix, ha merescut la pena no sense tindre massa clar per on anar, que si per Onda o que si per Eslida. Finalment hem iniciat la marxa sense cap decisió presa. Al arribar al creuament d'Artana ha sorgit la pregunta de rigor, per on anem? i la resposta també com sempre tan aclaridora, el que va davant que decideixi. Doncs qui tenia la decisió era Jose i amb una solució conservadora ha pres la decisió de girar per Artana per tal de cobrir-se l'opció d'esmorzar en Eslida si les forces no ens arribava per a Alcudia. Aquesta part era més pesada; però també més curta. Amb molta tranquil·litat no sols hem passat Eslida sinó que hem pujat molt bé el port i els tres hem convingut que hem gaudit i sense cansar-nos.
  Tunel d'Aín
L'esmorzar alguns ja ho havíeu dit que era de plat i demanar sense mirament. Ací jo l'he cagat perquè he segut més mirat, també ha contribuït Pedro dient-li a la cambrera que "no le ponga mucho que no le conviene". M'he anat al lavabo i el maricó, quan he tornat, s'havia omplit un plat per a tota la setmana i jo m'he quedat en fam. Damunt el preu ha pujat a 7€, 1€ més que el mes passat i no ens ha donat explicacions de perquè, bé ha di,t perquè hem pres carajillo, cosa que l'altra vegada també. Bé ja estem acostumat i com estàvem pagat de l'etapa, "sarna con gusto no pica"

La tornada ja pràcticament tot de baixada, passant per l'embassament de Benitandús, paratge molt pintoresc però amb la desagradable noticia que des de l'última vegada el seu nivell d'aigua va minvant.
Embassament de Benitandús

Encara ens quedava força per vindre a bon ritme. A les 12:30 h. ja érem a casa.


Recorregut en bicicleta 1646443 - powered by Bikemap 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada