OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 2 d’octubre del 2010

EIXIDA A CANET D'ENBERENGUER (02/09/2010)

Com no podia ser d'altra manera, que anàvem cap a la zona de València!, doncs ja està clar, a Canet. La veritat que s'esmorza bé i barat; però u ja es cansa del lloc, ja que la ruta és prou monòtona i el tram de Sagunt una mica perillòs. Per tant anirem alternant una setmana per ací (jugant també en Petrés, Albalat i l'Oronet)i l'altra per la Serra d'Espadà, aprofitant per compaginar els llocs tradicionals amb la recerca d'alguna ruta nova.
L'eixida d'avui com sempre la fa atractiva el posar-se amb Piter, però avui amb motius. Els que el coneixeu ja sabeu que té que fer de les seves. També sabeu que ja fa temps que quan veu a la penya dels Cosaors sempre vol seguir-los. Doncs bé avui ho ha aconseguit ens ha deixat per anar darrere d'ells i seguint una ruta diferent. Si moltes vegades li hem dit que té que acabar en ells, avui ha realitzat ja el bateig. El problema ha estat al arribar a Canet que en la taula dels Cosaors era un clamor i la converça girava al voltant de Pedro i més d'un ens ha dit que ahi el teniu per a vosaltres. PEDRO, NO HAS SABUT DEIXAR-NOS EN UN BON LLOC. Pedro serà noticia en l'entorn ciclista de La Vall durant una bona temporada i ja sabeu, quan ens passen els Cosaor, tapem-nos les orelles. Com dia Pedro, en La Vall són molt carregadors. Donc aquestos són d'aupa. Preparem-nos.
Bé en la taula del bar de Canet ens hem juntat: Pedro, Joan, Jose, Julio, Toni, David i Paco (Molt bé Paco ja veiem que t'agrada). La resta de la penya ha fet descans perquè demà van a fer la cursa de València, menys Vicent que tenia compromís.
La ruta oficial ha estat des de La Vall per Alfara i Algimia, Torres Torres, (ací Pedro ens ha deixat), Estivella, Gilet, Sagunt, Port de Sagunt, Canet (esmorzar), El Ventorrillo, Almenara, Nules, La Vilavella, La Vall d'Uixó. Total 75 km.

1 comentari:

  1. Be David. Vaig a indicar-te els passos per escriure un comentari i que serveixca per al demés.
    1.- Escull una identitat.
    -- Activa Anònim
    2.- Publiqueu el vostre comentari

    PD. Si vos demana escriure el caracters que t'indiquen, escriure-los

    ResponElimina