OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 27 de setembre del 2010

EIXIDA A CÀRRICA /SOGORB (25/09/10)

L'eixida del dissabte es va planificar amb l'intenció de no perdre les rutes de Castelló i la visita al bar de Càrrica que tan bé esmorzem; però com tots tenen dret a vacances malauradament ens vam equivocar de data i ens vàrem topetar que estava tancat per vacances. Aixi que vam recòrrer al plan B, que ja l'haviem utilitzat aquest estiu quan tampoc vàrem poder esmorzar ací per estar ple i tornàrem cap a Sogorb a un bar que està en la zona industrial i que està molt bé i on els bocates són de "desarroll" tenint una mida de més de mitja biena, els corresponent cacaus, olives, picantets i la beguda que hem necessitat, rematat amb uns catajillos cremats que no estan mal. El preu el que ja sabem per la zona de Castelló, 6€. Ho valien. Cap queixa. Ben pagats.
A la taula van acudir de La Vall: Pedro, Joan, Vicent i Jose (David va cridar des de Eslida pensant que haviem quedat allí). De Paterna, Quique i des de La Vall però pegant la volta per Alcudia/Val d'Amonacid: José Luis, Joan Carles, Rubén i David.
El vent ens va acompanyar durant tot el trajecte, tenint-lo de cara a l'anada i afavorit-nos a la tornada (Un plaer). Total kilometres de la ruta oficial: 64Km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada