OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 2 de juny del 2010

Eixida a Benissanó. (29/5/2010)

A la espera de que pengeu léixida del dissabte 29 de maig, aquesta setmana publicaré la eixida de l'altra versió de la penya, la dels valencianets. Al bar de davant de l'embotelladora d'aigua i al peu del castell de Benissanó, ens juntarem Antonio, Julio, Toni, Rubén, Jose Luis i Quique. Els dos primers van anar via Bétera i Llíria, els tres últims des de La Vall pel Oronet, i Toni a trobarse amb els de la Vall. A la tornada Toni ens va acompanyar fins al Oronet, fent-nos patir una miqueta més del que teniem pensat. Del esmorzar, com ja se sap per esta zona, millor preu, quatre i mig, en un ambient relaxat, gaudint del relat de les aventures nocturnes de Julio. De la ruta, varem eixir una miqueta de la rutina habitual. Total Km des de La Vall 114.
Nota: Els que es plantegen aquest estiu fer alguna excursió llargueta tipo Penyagolosa, haurien d'anar allargant les eixides, per anar adaptant el "body" a aquests menesters.

Eixida a Canet
Com que jo no vaig eixir (feines agricoles ho van impedir "cremar llenya") i Vicent (s'iniciava com tots els anys en les proves del Valencià), avuí m'enterat de que la ruta que vàren fer els altres va ser a Canet i eixiren Pedro, David i Tomàs.
Jose

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada