OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 26 de juny del 2010

EIXIDA A CÀRRICA (26/06/10)

Avui la penya s'ha partit en dos fronts com ja va sent de costum. Els faros (Joan Carles, Ruben, José Luis i Quique) han fet la rura del club d'atletisme en direcció a la Pobla de Benifassar amb la intenció de fer la parada de l'esmorzar i tornar (ja direu com vos ha anat). Dels altres hem eixit Pedro, Joan i Jose per a fer la ruta programada, a Càrrica. La resta de la penya del que savem és que hi han dos averiats: Julio que s'ha operat del nas i Tomás que li han llevant la pendis. Que vos recupereu tos dos el més aviat.
De la crònica a Càrrica cap novetat que no sapigau.
Ve, a veure si la setmana que ve ens trobem en l'Oronet la majoria.
BON ESTIU!

1 comentari:

  1. Varem eixir Jose Luis, Joan Carles i jo, Rubén tenia triatló el diumenge. De la Vall només va eixir Manolito Herrero, la resta eren de Vilavella (uns 15). En Coves de Vinromà vam decidir parar a esmorzar els tres sols, ja que ells paraven en el poble seguent i ja portavem 80 km. Joan Carles va voler lluir-se a l'anada juntament amb Manolito i van marcar el ritme per moments. L'esmorzar bé, entrepà, plat de costelles, i carajillo, 7 euros. En tornar bon ritme fins a Betxí, on a Joan Carles no se que li va passar amb els desarrollos (ell ens dirà). En Vilavella, Jose Luis i jo vam fer marxa, i JC a la marcheta. Total 160 Km a casi 30 km / h de mitja.
    El dissabte segurament no aniré al oronet, ja que Sergi vol escomenzar a eixir, i si el primer dia li faig pujar el port, segurament ja no em parlaria en tot l'estiu. Bon profit.

    ResponElimina