OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 24 de maig del 2010

EIXIDA A CANET D'ENBERENGER (22/05/2010)

Eixida plana però amb un recorregut més o menys llarg per fer al final 75km. Aquest ha estat el recorregut des de La Vall i que hem fet Pedro. Vicent i Jose (Tomàs ha vingut directament per baix). La resta, Quique, Toni, Julio i Antonio no sabem el recorregut però podieu fer les vostres aportacions en els comentaris que hi han al final de la crònica.
La volta d'avui ha estat per la carretera d'Algar fins al pont que ens desvia a Algimia (aquest tram l'hem fet a un bon ritme perquè Pedro ha volgut alcançar a la penya del Gallo que ens havia adelantat a l'eixida de La Vall). Després hem seguit per la ruta de Petres, hem continuat cap al pont del desviament a Sagunt per entrar direcció Sagunt i en la redona de la cruïlla de Canet hem agafat la direcció fins arribar al poble i buscar el bar de l'esmorzar en el que amb una discusió si entre esmorzar dins o fora hem estat una estona fins que optarem per dins. Ho hem dit varies vegades i ho tornem a repetir, seguint sent el bar en el que millor i més barat s'esmorza. A destacar avui per no parlar només de llonganisses i botifarres la conversa filològica i toponímica sobre el nom del poble de La Vall d'Uixó /La Vall d'Ujó/ La Vall d'Uxó. Com espectador de privilegi entre els dos fronts establerts entre Julio i Vicent i les aportacions d'Antonio han fet una conversa que hem de destacar de cordial i ben documentada i el que ha estat el més important, sense alterar-se. Sincerament he gaudit gaire; perque després de molts anys, les idees m'han quedat molt clares. Gracies a tots tres.

Crònica de Quique:
Com Toni ha estrenat domicili a Torre en Conill, urbanització de Bétera situada al costat del camp de golf, eixquerem des d'allà. Varem anar pel Oronet, per això dels pardalets i la natura, Torres-Torres i pel camí de les valls fins a Canet. La tornada la varem fer per baix, Port de Sagunt, Puçol, Rafelbunyol (fins aci amb els de la capi), i pel camí de Llíria fins Bétera, on li ensenyi a Toni una ruta per arribar a la seua nova casa sense travessar la població . Serien sobre 100 km, una mica menys per Toni, una mica més per a mi.
Qui vullga més detalls, que ho consulte al google maps.
Aquesta aportació que ha fet Quique ha estat des de els comentaris. La pose per a que s'animeu i la resta aneu fent el mateix.

1 comentari:

  1. Com Toni ha estrenat domicili a Torre en Conill, urbanització de Bétera situada al costat del camp de golf, eixquerem des d'allà. Varem anar pel Oronet, per això dels pardalets i la natura, Torres-Torres i pel camí de les valls fins a Canet. La tornada la varem fer per baix, Port de Sagunt, Puçol, Rafelbunyol (fins aci amb els de la capi), i pel camí de Llíria fins Bétera, on li ensenyi a Toni una ruta per arribar a la seua nova casa sense travessar la població . Serien sobre 100 km, una mica menys per Toni, una mica més per a mi.
    Qui vullga més detalls, que ho consulte al google maps.

    ResponElimina