OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 5 d’octubre del 2009

EIXIDA A PETRES (02/10/09)

Aquest dissabte hem tornat a Petrés per anar a esmorzar al mateix bar que l'altra vegada a requeriment de David que tenia que aclarir comptes en l'amo del bar, cosa que al final ho va fer. Vam eixir de la Vall Pedro, Joan, Jose, Vicent Rubén i un que ha vingut alguna vegada i no sé el nom. Al bar van acudir David, Quique, Javi i Julio. La veritat és que en aquest bar s'esmorza a gust. Al tornar ho hem fet per La Vilavella.

INSISTEIX POSEU COMENTARIS PER TAL D'INCORPORAR NOVES MANERES DE VEURE LES EIXIDES QUE JO JA ESTIC CANSAT DE REPETIR EL MATEIX DISCURS.

LA FORMA D'ENTRAR AL COMENTARIS ÉS CLICAR SOBRE LA PARAULA COMENTARI. JA DINS SEGUIU ELS SEGÜENTS PASSOS:

ESCRIU EL COMENTARI,EN Deixeu el vostre comentari

COMPROVACIÓ DE PARAULES: Escriu els caràcters que veus a la imatge anterior.

ESCULL UNA IDENTITAT
Compte de Google (SINÒ ERES SALTAT AQUEST PAS O DONA'T D'ALTA)
Nom d'usuari

Contrasenya

No teniu cap Compte de Google? Inscriviu-vos aquí.
ELEGIX L'OPCIO ANÒNIM

Anònim
PUBLIQUEU EL VOSTRE COMENTARI

1 comentari:

  1. Amb l'explicació de com deixar els comentaris, l'excusa de no saber com fer-lo ja no ens serveix. Al final el secret està en la comprovació de paraules i seleccionar la identitat d'anònim si no es té compte en google. Per la meua banda, dissabte que ve no estaré, amb el que em perdré l'esmorzar en Penyalba, on també s'esmorza molt bé i amb molt bon carajillo. Sort que el diumenge m'ho vaig poder prendre a Eslida. Bon profit!!!. Quique.

    ResponElimina