OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 9 de gener del 2019

EIXIDA A BENIFAIRÓ DE LES VALLS (09/01/2019)

MES DE GENER, MES GELER

Així és i així es manifesta durant els darrers dies i sembla que les prediccions és que vagi a més. Doncs amb bona tapa tot es tapa; però açò servirà pel llit; perquè el que és al carrer i a les 8 del matí, al menys a les puntes dels dits no hi arriba. 
DIARI DE L'EIXIDA
Data: Dimecres 09/01/2019)
Llocs eixida: La Vall d'Uixó 
Bici: BTT
Destí: BENIFAIRÓ DE LES VALLS
Components: Pedro, Joan i Jose
Esmorzar: Bar Splay.

Crònica.- Eixida pobra de components amb l'absència de Vicent (ha reprès les obres), Tomàs (de relax en Sabadell) i Tony (que apareix quan apareix).
Pel que fa al matí, ha estat una vegada més de serpentejar pels camins d'hortes entre finques de tarongers amb les taronges penjants, el que dona la imatge desoladora d'una campanya ruïnosa pel llaurador. Aquesta visió ha propiciat el tema de conversa entre Joan i Jose pegant-li voltes als motius del perquè s'ha arribat a aquesta situació. Açò ens ha ocupat la majoria del temps d'anada fins entrar en el terme de les Valls i ratificar que en aquest pobles, bressol de la taronja, no s'ha escapat de la problemàtica de la resta, tenint també moltes finques de clementina per collir i confiant que les taronges, les grosses els salven, els qui les tinga i que es paguen bé.
L'esmorzar en el bar Splay, l'ideal, com sol ser sempre que venim a les Valls, tots estan a un bon nivell. La conversa ha estat equilibrada en quant a la participació dels tres, la qual cosa és noticia, donat que la majoria de les vegades són acaparades per Pedro. Avui hem tingut a un Pedro moderat, rigorós i mesurat, sense gaire alts i baixos.
. La tornada com sempre directes a cas. Aturada al banquet, xicoteta tertúlia i cadascú al seu pessebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada