OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 12 de gener del 2019

EIXIDA A ALBALAT DELS TARONGERS (12/01/2019)

RUTA TERAPÈUTICA
DIARI DE L'EIXIDA
Data: Dissabte (12/01/2019)
Llocs eixida: La Vall d'Uixó i Benicalap
Bici: Carretera/BTT
Destí: ALBALAT DELS TARONGERS
Components: Pedro, Joan, Vicent, Jose i Javi
Esmorzar: Bar Arana.
Crònica.-He titulat la crònica com a ruta terapèutica; perquè així és com ha estat dissenyada per a que Jose tingui una bona recuperació del genoll. Dos són les circumstàncies que ho han fet possible i personalitzades en Joan i Pedro i per comportaments ben diferents; però tots dos li han servit d'ajuda..
Joan, perquè fent-se càrrec de la situació (eixida a les 8:15h i compromís de trobar-nos en Javi en Gilet), feia impossible complir fent la ruta habitual de dalt i ha pres la capdavantera per anar acurtant camí buscant camins transversals, que ens ha portat a Albalat en tan sols 21km. Ja des d'ací hem eixit a la carretera de Gilet per anar a l'encontre de Javi que amb exactitud s'ha produït en el mateix Gilet. Mitja volta i cap a Albalat novament.
Pedro també ha contribuït en la rehabilitació de Jose; però fruit de la seva fluixedat que reduïa la velocitat de la marxa quedant-se de tant en tant; sobretot a la tornada.
Gràcies a tots dos per l'actitud i a la resta per la companyia; perquè cada dia hem sento millor i trobo en la bici la millor teràpia pel desfici que provoca la inactivitat.
Comportaments tan càlids fan que el fred que estem suportant últimament sigui oblidat als pocs kilòmetres d'iniciar la ruta, tot i que les puntes dels dits de mans i peus et recorden el bé que estaríem al llit; però que es veu  recompensat per l'esmorzar que com li dia Vicent a Marrama, un agregat al grup fins Albalat, és sagrat. I si al menú de costum l'acabes arrodonint en un repito amb pastissets inclosos, gràcies al detall en aquesta ocasió de Vicent (beguda) i Pedro (dolç) el matí ja és de 10.
De la conversa de l'esmorzar destacar que s'ha acordat les dades del viatge a Doneztebe, Seran del 10-13 de juny. Vicent tancarà l'allotjament en Casa Santamaria i Javi tancarà la furgoneta. En principi compten amb les 7 persones assidus de La Morralla; Pedro, Tomás, Vicent, Antonio, Jose, Joan i Javi. Prengueu nota en els vostres diaris o calendaris.
Si voleu informa-vos del lloc de l'allotjament vos deixe l'enllaç de l'hostal:
http://www.hostalsantamaria.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada