OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 24 de novembre del 2018

EIXIDA A ALBALAT DELS TARONGERS (24/11/2018)

ESTEM VIUS !!!
Doncs, si, la Penya La Morralla està viva, tan sols està en la UVI aquest bloc. 
I açò es deu a que, després de l'aturada de les vacances, el que subscriu i publicador únic i permanent de les rutes, Jose, es troba de baixa esportiva per haver-se trencat el menisc i després de una intervenció quirúrgica, continua amb la seva recuperació.
El que si que he pogut fer, ha estat acudir a alguns esmorzars amb cotxe, com és el cas d'avui, i per tant deixaré constància de l'aturada a l'esmorzar, que no pas de la ruta, evidentment.
A la taula del bar Arema de la plaça de Albalat dels Tariongers ens hem assegut els components de la Penya que hem acudit, uns en bici des de la comarca de l'Horta (Javi i Antonio), altres des de la Vall (Pedro, Vicent i Joan) i per últims els esguerrats, Jose i Tomás, en cotxe.
Res a canviat en els hàbits i costums, seguint amb el llarg i reposat ritual del procés gastronòmic en primer lloc i de la sobretaula amb tertúlia i repeteixo inclòs. I posiblement avui s'hagi batut el record d'asseguda, doncs ens hem alçat vora les 12:30h, que amb la sorpresa de la punxada de Vicent ha allargat l'inici de la marxa fins les 12:45. Com veieu, la "patxorra" ens envaeix. 
Aquestes fotos donen constància del matí ciclista:


Sempre hi han classes (Vicent) i envejosos (la resta)
Abans de la tornada hem marcat les eixides per la propera setmana, amb el compromís de l'inici de l'activitat de Jose i la reincorporació de Tomàs amb dos rutes alternatives, una primera habitual i en hora pels que estan en forma i l'altra per als dos fluixos, mitja hora més tard però amb un denominador comú, fer cap al bar Cele de Mascarell.
TONY, t'esperem. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada