OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 27 de juny del 2018

EIXIDA A PUÇOL (27/06/2018)

NOU "GÜELO" EN LA PENYA
DIARI DE L'EIXIDA
Data: Dimecres 27/06/2018
Llocs: Banquet Poblet, Xilxes, Benicalap i València
Bici: Carretera/BTT
Destí: PUÇOL
Itinerari:La Vall d'Uixó -Xilxes- La Llosa- Almenara - Sagunt - Camí de Lliria - Puçol (esmorzar: bar Ca El Ratllat) - Cami de Lliria - Gilet - Estivella - Torres Torres- Algimia d'Alfara- Alfara de la Baronia- La Vall d'Uixó
Components: Pedro, Jose, Joan, Antonio i Javi.
Total kms: 70
Temps: 3h:40:49s.
FETS DESCRIPTIUS
   * Primera eixida de l'estiu combinada amb els components que estiuegen a Xilxes.
   * Reincorporació de Jose després del seu "paró" com a conseqüència de haver estat a Vitoria pel naixement de la seva neta Alba.
   * Alba és la primera xica de la penya ("hembra" segons el vocabulari masclista de Pedro), la resta dels avis ho són tots de xiquets).
   * Ruta d'anada per la N-340. Poca distància per a l'horari d'estiu de les 7:30. Si s'instaura que hem de anar totes les eixides a Xilxes caldrà buscar itineraris alternatius. Avui a les 9 ja estàvem a Puçol. Hem fet un recorregut pel carril bici en direcció València a l'encontre de Javi i Antonio; però en arribar a la zona de terra hem pegat mitja volta perquè Jose i Pedro anaven en la bici de carretera. 
   * No eren encara les 9:30 i ja estàvem asseguts a la barana del parc d'enfront del Ca El Ratllat esperant a Javi i Antonio. Han aparegut a les 9:45.
   * No hem pogut fer us de les taules de fora per estar reservades. Dins hem tingut per triar, no hi havia més que una taula amb una parella. Ens hem dirigit a la cuina per triar i ens ha cridat l'atenció que no hi havia gaire mostra, un parell de truites, embotit, carn de pinxo, un plat de pebrera i para de comptar. Açò explica la poca gent. No té demanda no arrisca en la cuina.
   * Tot i haver elegit a "pinyo fijo", els bocates, sigui pel pa, estaven mengívols. On se'ns ha caigut el món damunt ha segut alhora de portar-nos el carajillos, els dos de rom no eren res agraciats; però és que els de conyac eren imbevibles. Per a dir-vos que tant Joan com Jose se'ls han deixat al segon glop.
Açò no és carajillo ni res
   * La conclusió unànime ha estat que no tornarem. Havíem encetat l'altra alternativa del Blau Bar i per anar alternant en aquest que en les anteriors ocasions estava molt bé hem vingut; però creu i ratlla. A partir d'ara quan tornem a Puçol directes al Blau Bar i si descobrim un altre ho provarem.
   * L'esmorzar ha corregut a càrrec de Jose com a celebració de l'esdeveniment d'Alba. No ha estat la millor manera de celebrar-ho en quant a eixe mal sabor que ens ha deixat el beuratge.
   * La tornada ha estat per l'interior, o sigui la ruta apropiada per l'anada des de La vall i que té el quilometratge just per cobrir el temps d'arribada en hora a l'esmorzar.

2 comentaris:

  1. Es lamentable que ya no ponen rutas online ..solo por wassap ..algo discriminante y poco de suyos contra ellos que no lo usan ..ya el blog no cuenta o que ?

    ResponElimina
    Respostes
    1. En la vida siempre hay horas bajas i este bloc no está libre de ello. Però en deferencia a ti, miembro apreciado de la peña, aunque no hayan publicaciones de las salidas (ya que el encargado, jose, está de baja ciclista i si no salgo, pues no puedo haser reseñas) ponré las salidas.

      Elimina