OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 22 de maig del 2017

EIXIDA A ALBALAT DELS TARONGERS (20/05/2017)

Albalat el burro pelat
La Morralla marca noves tendències tant en el look com en les formes. El ventall de manifestacions alhora de practicar l'afició ciclista és del més dispar. Encara que si ens hem posat d'acord en la vestimenta.
Per començar, les burres estan al 50%, la meitat hem agarrat la de carretera i l'altra meitat la de muntanya. En quant a la ruta li hem donant la volta al calcetí, baixem per Xilxes per replegar a Manuel i ens convertim en nodrissa de Javi al qui anem a replegar al camí de Lliria. Tot una ruta a la carta. Però amb la nostra marxa sembla i tot agradable i gratificant. Doncs ja se sap, som un grup que s'acobla a tot i a més a més en gust. 
Ja en Albalat, hem tingut la grata visita de David, que amb bon ànim ja té ganes de compartir amb nosaltres aquests matins ciclistes que tantes hores a dedicat i del que ens congratulem tots. A més a més i a FALTA DE BUENOS, ens ha acontentat amb la espectacular coca petresana que tan bons sabors ens aporta al complement dels carajillos i que de tant en tan és tan ben rebuda i la qual no volem oblidar.
Recuperant bons moments
Hem tornat desfent el camí per Petres deixant a Javi, per a seguir per la N340 fins a La Llosa on el grup s'ha dividit en dos. La majoria cap a la Vall i Joan a acompanyat a Manuel fins la cruïlla de Moncofa i d'aquí a la Vall. Tots amb la idea de en arribar a La Vall ens reuniríem en casa Vicent per fer`nos unes birres, cosa que per una descoordinació d'última hora no s'ha quedat sota mínims, acudint únicament Pedro i Jose. A l'altra serà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada