OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 3 d’abril del 2017

EIXIDA A GILET (01/04/2017)

MESTRAL VENT REIAL 
(Reial = digne d'un rei =Un senyor vent)

És la sorpresa que ens tenia preparat l'oratge a l'eixida del Bar Tròpic de Gilet on havia quedat La Moralla per l'eixida d'aquest dissabte i a la que hem acudit els vallers Joan, Pedro, Tomás i Jose seguint la ruta habitual de l'interior i els valencianets de Quique, Antonio i Javi, seguint la ruta interior de l'altre costrat i als que s'han afegit l'altra colla de valler bikeros, Pages, Pedreguer, Paco i Pepe Buils. Hem format una llarga taula que el selfish ha immortalitzat.
Últimament estem tenint sort en els esmorzars ja que tots ells estan resultant molt bons, complets i bé de preu. Ja no ens recordem de Canet ni falta que fa.
Pel dimecres la penya té difícil poder configurar eixida, almenys en quant a l'equip valler que es troba en una situació depuradora, un millorant el cutis, altre regulant la salut i dos alimentant l'esperit. Així que Piter s'ha quedat sol i amb el nerviós que li caracteritza, sinó s'acomoda a l'eixida de senderisme de Javi, ha espetat: "me voy a Jaen"
Així que ens hem acomiadat deixant com a segur l'eixida pel dissabte que serà a Patrés.
Hem tornat tots per on hem vingut i com he dit a l'inici bregant contra el vent; però que resignats hem patit les seves empentes en forma de ràfegues.
En arribar a La Vall i no hem fet banquet perquè la vall està ocupada pel campionat de decatló i està tot tallat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada