OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 22 de febrer del 2017

EIXIDA TORRES TORRES (22/02/2017)

EIXIDA BÍFIDA
Pedro, Tomás, Vicent, Jose i Joan hem iniciat tots junts la marxa habitual dels dimecres a cavall de la BTT recorrent els camins dels horts de tarongers contemplant la ruïnosa imatge que ofereixen els clementins, on finca si i finca no i en alguns trams finca si i l'altra també, l'estesa de taronges és la tònica general. Per contra tenim la imatge positiva dels navels, que han pogut sortejar els vents i llevat d'unes poques taronges per terra presenten un aspecte immillorable que  conviden a tirar-li mà; però per açò ja tenim a Pedro, que enguany s'està posant les botes. 
Fent giragonses pels camins del Valls, anàvem fent temps per tal d'arribar a les 10 h. a Torres Torres; però de sobte Joan pensa que anàvem sobrats de temps i s'encamina direcció al "pontazgo" per pujar a Petrés, seguir per Albalat i d'allí per Estivella aplegar a Torres Torres.
Aquest canvi de trajectòria sobtada ha trastocat els meus plans de tornada a casa, ja que per un compromís mèdic, no em quedava a esmorzar i estava fent-me l'itinerari mental de tornar per Alfara. Així que en arribar al "pontazgo" he girat el cul i m'he separat de la resta per tornar a casa per la N-340 fins Almenara i seguir per la via de servei a la Vall.
Suposo que la resta haurà seguit el seu ramal per l'itinerari esmentat abans, hauran esmorzat el el bar Martí i suposo que els esmorzars estrella hauran estat els de truita amb embotit i que en la taula haurà hagut els pertinents plats de ceba amb vinagre, les olives i la caterva de cacaus de l'horta de València. I com no, imagino que els "carajillos" hauran arrodonit el que de segur haurà estat un gran esmorzar com es habitual de sempre en el bar Martí. I coneixent-vos com vos conec, possiblement haureu gaudir d'un segon "carajillo" i possiblement algú ha tingut el pensament d'enviar a  Pedro al forn del costat i proveir-vos d'algun dolç. I sinó ha estat així, vosaltres s'ho haureu perdut.
Ben esmorzat i possiblement amb una llarga tertúlia, la tornada haurà segut directes a la Vall per Algimia d'Alfara, Alfara d'Algimia, Algar i La Vall. 
I amb tota seguretat el banquet haurà tingut el seu protagonisme de raonament i acomiadament d'una esplèndida jornada en bici i haureu establert el lloc d'eixida que de segur serà en una zona intermèdia entre València i La Vall i que aquest dissabte, si les bones noticies es compleixen, comptarem en la presència de Javi, que ja està recuperat del mal d'esquena.
Donat que ni jo ni Vicent estarem en tan grat retrobament, des d'aquí Javi, una forta abraçada i en la propera ocasió ho celebrarem.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada