OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 15 de febrer del 2017

EIXIDA A ALMENARA (15/02/2017)

Després de la tempesta, ve la calma
Per fi hem tingut un dia tranquil, no ha bufat el vent, no ha plogut i encara que hem tingut un sol caracer, la bona temperatura ens ha oferit un dia idoni per fer bicicleta i despertar l'atrofia en que havíem caigut.
Tal era el desfici, que abans de les 8:00h. ja hi érem al lloc tota la penya morrallil vallera: Joan, Vicent, Pedro, Jose i Tomás.
Després d'un moment d'incertesa sobre el lloc de destí, s'ha mantingut l'eixida a Almenara recordant que eix era el destí acordat i el que està penjat al bloc i que d'alguna manera serà el que a la fi farà acudir a Quique i Tony, com ho estan fent últimament.
Per tant ens hem dirigit cap a Almenara; però canviant l'ordre de la ruta per tal d'eixir de la rutina i trepitjar altres camins i paisatges. Hem fet la volta al revés. Hem anat direcció Nules per accedir a la seva platja i des d'alli seguir tota la costa fins a la platja d'Almenara i girar cal el poble en busca del bar Alpino, el bar habitual que fem servir sempre que venim a aquest poble.
Com a cosa fora de la rutina mencionar, que els companys propietaris o lloguers de vivendes en la platja han aprofitat per passar per davant dels seus habitatges per donar una ullada i comprovar que tot estava en ordre. En Moncofa ha inspeccionat Vicent i en Xilxes ha estat primer Joan que tot i que el propietari és Vicent, com a bon inquilí ha segut ell el que ha assumit la responsabilitat de fer la inspecció. I finalment li ha tocat a Pedro i que de pas ha servit també per a Quique. 
"Xino-xano" hem arribat en hora al bar Alpino on ens esperaven a la porta Quique i Tony. 
Asseguts en taula i en bona harmonia una vegada més ens hem posat al dia en vins en boca de Tony i amb els apunts de Joan. Avui ens hem perdut per Bordeus i els que estigueu interessats dir-vos que en València hi haurà una cata de vins els dies 24 i 25 de febrer. Tots els detalls en aquesta pàgina:
Una bona estona que no hem de deixar perdre
L'apunt dolç del dia ha vingut de Joan que ha enviat a Pedro al forn de Forment per a que portés uns pastissets de cacau.
Prop de les 12h i amb la impaciència de Quique, que li queda una bona tirada fins a Paterna, hem iniciat el camí de tornada, al temps que Pedro ha proposat donar-li una medalla a Quique pel sacrifici que fa cada dimecres i que és d'agrair. Ahi queda la idea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada