OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

divendres, 1 de juliol del 2016

EIXIDA A ALGAR DEL PALÀNCIA (29/06/2016)

PER SANT PERE, DESPRÉS D'ESMORZAR LA COCA DARRERE
Coca prima satisfà la vista, però no atipa
Els senyors Joan, Jose i Quique hem estat els afortunats de veure recompensada la felicitació a D. Pedro pel dia del seu sant amb un tros d'aquesta coca de prim que gentilment ens ha obsequiat i que ha fet una bona companyia i complement al rebentat que ens hem fet al bar del Casino d'Algar després de l'habitual esmorzar que ben condimentat ens prepara el seu administrador i en el que per unanimitat hem devorat un bon bocata de truita francesa amb botifarra. No han faltat les dues bones cassoles de cacaus i dos plats grans d'olives i cogombres. En quant a la beguda no l'escatima i la reposa de seguida en veure que s'ha acabat.
Com Sant Pere coincideix amb el dia de l'orgull gay, Pedro ha rebut com a felicitació dos besos del seu cunyat, com a família que és.
MOLTES FELICITATS PITER. L'emoció l'embargat tant que alhora de pagar s'estirat i s'ha fet càrrec dels rebentats. Es fa de pregar però en el fons té bons sentiments i sobretot que sap comptar. Ha degut pensar, són poquets, doncs quede bé i la convida hem resulta barata i el que no ha estat ell s'ho ha perdut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada