OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 19 de desembre del 2015

EIXIDA A GILET (19/12/2015)

DESCOBRINT NOUS LLOCS
GILET (Bar Tròpic)
FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h. 
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó, València, Paterna I BENICALAP
Lloc de destí: Gilet
Bici: Carretera
Equip: La Vall d'Uixó: Vicent, Jose, Tomás, Pedro i Joan;  València: Julio; Paterna: Quique i Benicalap: Javi.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Algimia d'Alfara- Torres, Torres- Estivella-Gilet (esmorzar bat Tròpic)-Sagunt-Ventorrillo-Almenara-La Llosa-Xilxes-Nules-La Vilavella-La Vall d'Uixó.
Km. totals: 75 km.
Crònica: La setmana passada vam llançar la idea de que calia eixir de la rutina i que deuríem de buscar noves alternatives sense eixir-nos de la zona de confluència que uneix La Vall-València. Joan va dir de començar provant Gilet i això és el que hem fet avui.
L'itinerari seguint sent el mateix; per ací res de nou, però el lloc d'esmorzar si que ha estat nou. I ja se sap, si encertes el lloc de l'esmorzar, l'eixida és bona i sinó, ja l'has cagat.
Una consulta per internet ens aconsellava un parell de llocs, l'un en la plaça Plaza Virgen de la Estrella de Gilet i l'altre en la carretera de Sant Espirit. Ens hem inclinat per aquest últim. I concretament hem parat en el bar Tròpic. 
Bar Tròpic de Gilet

Els 8 que hi érem ens hem col·locat en l'entrada del bar com l'únic espai disponible, la resta estava reservat. Bon principi, açò pinta que té tirada. Ràpidament han preparat taula, tot seguit tenia damunt l'avitualla de rigor amb la novetat agradable dels vitets, ceba avinagrada i tramussos, a més a més dels cacaus i olives. La cambrera que està en el bloc preparat per prendre nota i en un tres i no res servits. Tots ells de una mesura ideal, ben farcits i cuinats. La beguda que hem necessitat i els rebentats, que deien tenien anomenada, estant bons, no se'n passaven.
Hem aprofitat l'ocasió per planificar els diferents compromisos morrallers fins finals d'any. La cosa ha quedat de la següent manera:
Dimarts 22: Passejada per València i dinar.
Dimecres 23: Marxa de senderisme a la Nevera de Xovar i castell de Castro. Dinar en Xovar. Bar La Carbonera.
Dissabte 26: Petrés
Dimecres 30: Eixida de fi d'any. Repetim a Gilet; però ens aventurarem en un altre bar que hi ha una mica més endavant del d'avuí.
A les 11:30h. hem pagat els 5,5€. Si, un bon preu, i pe Sagunt hem fet el retorn a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada