OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 7 de desembre del 2015

EIXIDA A QUART DE LES VALLS (05/12/2015)

5/12/15
DISSABTE. EIXIDA A QUART DE LES VALLS
Mentre esperem a que es faça de dia se'ns fan les vuit, hora a la que ve Joan, que per prudent ha esperat a que comence a clarejar. Pedro i jo comentem la situació i veiem la conveniència de fer les eixides a les vuit del matí. En arribar Joan, li ho comentem i tots tres estem d'acord en proposar les eixides del mes de desembre i gener a les vuit del matí. No ixen, avui, amb nosaltres: David (per malaltia de la dona), Tomàs (se n'ha anat a fer "gregueries") i Jose que està de "Mataporcs". Salut a tots.

La anada és "condidora", sense presses però a la marxeta (no hi ha "redones", no en calen). Quan deixem la carretera auxiliar lateral de la dreta  que va a Algar, creuem per davall de la carretera oficial i agafem l'auxiliar de l'esquerra, ja veient Alfara a l'esquerra, ens trobem a l'equip de "xicones" caminadores a les que Peter, com sempre, "piropeja". En aquesta ocasió els diu "paresséis un equipo!!!" i Joan afegeix que li falta dir "equipo femenino". I és que efectívament ho semblen, donat que van totes uniformades.
En Torres Torres hem de parar perquè està la carretera (carrer principal) col·lapsada (hi ha un cotxe aparcat en contradirecció, pràcticament a la mateixa altura que un altre cotxe a l'altre costat). Es resol ràpidament perquè el cotxe mal aparcat se'n va i ens demana disculpes.
Anem per la carretera de les Valls, per Quart, Benifairó, Faura fins arribar a la "redona de l'encontre" (la cruïlla entre la carretera general que ve de Sagunt, la carretera de Petrés i la de les Valls). Arribem al lloc de trobada a les 9:44 h, parem, alcem la vista i veiem a Javi en la redona, un minut més tard, a les 9:45 h està amb nosaltres. Això sí que és puntualitat de la bona!!!
Travessem Faura i Benifairó per arribar a Quart i anar a parar al bar de la "sinà". Estem lligant les bicis amb el cadenat i Tony que arriba. Li diem que entre la bici a l'interior (Pedro ja l'havia entrada anteriroment) i així ho fa.
Els entrepans bons (encara que sembla que els mitjos bocates eren massa mitjos), cacauets, olives, vi "canyot" i "llimonà". Cal dir que ens van treure all-i-oli, era "de casa" i estava bo. Tony va preguntar "¿este es bueno?  li vam dir que sí , i ell va prendre nota. Del que també va prendre nota Tony (i no només ell) va ser de la "sinà" de la cambrera, no parava de fer analogies ("hacen falta dos manos como las mias para abarcar uno" i coses així). Al respecte d'aquest tipus de comentaris, alguns traiem del record i posem damunt la taula pel·lícules com "Amarcord" o "Cinema Paradiso".
Cal dir que el bar està a vessar de ciclistes i que tots estan contents pels bons bocates i per la "bona atenció".
Quan rebem la foto dels bunyols de Jose  demanem a un dels ciclistes que ens faça una foto per enviar-la al "What'sapp" als companys de la Morralla. La foto se fa i s'envia. I quan la mirem, veiem que n'hi ha un "espontáneo" (o un Jimmy Jump si ho preferiu) que, sense que ningú el convide ni el conega, s'ha afegit a la foto.
El cremaet bo (de 10).  El preu de l'esmorzar bé: 5'50€. Ens n'anem ben "arreglaets". Fins la propera, cambrera!
A la tornada acompanyem a Javi fins la redona i ja marxa cap a Benicalap , Tony es queda en casa perquè està esperant un enviament per SEUR, ens convida però, a que anem un dia a provar la seua cervesa. La marxeta condidora torna, i com sempre, quan tornem és un xic més al·legre, no sé si per allò de que "quan l'ase torna a casa..........." Tornem per Xilxes, Moncofa, La Vilavella....... Totalitzant 73 km.
I "Això és tot per avui, AMICS"
UNA ABRAÇADA


NOTA: durant l'esmorzar hem quedat amb Javi que hem d'organitzar una eixida a peu al castell de Castro i la Nevera, possiblement el 23. Ho parlarem el dissabte anterior, dia 19 D.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada