OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

diumenge, 19 d’abril del 2015

EIXIDA A ALBALAT DELS TARONGERS (18/04/2015)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 7:45 h. 
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó
Lloc de destí: Albalat dels Tarongers.
Bici: Carretera
Equip: Des de La Vall: Vicent, Jose, Tomás, Pedro i Joan. Des de València: Javi, Antonio i José Luis.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres Torres, Estivella-Gilet-Petrés-Albalat dels Tarongers (esmorzar) Petrés-Almenara-La Llosa-Xilxes-Moncofa-La Vall d'Uixó.

Crònica: La novetat en l'eixida ha estat el canvi d'hora d'eixida. Hem avançat un quart d'hora posant-la a les 7:45. Sorprenentment hem segut conseqüents i a falta de cinc minuts per les vuit ja estàvem en ruta. Es veu que la vellesa a tots ens fa efecte i el llit ens pica. Al principi alguns hem comentat les seqüeles que ens havia produït la pujada al Coll de la Vella del dijous en forma d'agulletes; però que a la fi havia servit com a bon entrenament ja que de seguida ens vam posar en filera i sense parlar ni raonar res de res la marxa anava in crescendo. Així que a les 9:45 ja estàvem al bar d'Albalat.
La plaça d'Albalat és un racó encantador, tranquil i sota el cobert que ha muntat el del bar gaudeixes d'una temperatura ideal. El lloc està prou concorregut i això, afegit a que els que porten el bar són novells, el servici ha estat lent (Pedro els ha facilitat la feina fent de cambrer, no ha quedat clar si perquè estava en pla servicial o que anava darrere de la cambrera); però al final de la correguda ho ha compensat. L'atenció bona, els bocates  de categoria internacional (el pa una mica cru; però ja se sap, des de que es passa dels forns i s'opta pel precongelat, és el que hi ha), la beguda la que hem necessitat, els cacaus i olives molt ben presentats en recipients de disseny; però que entren pocs i gracies als viatges de Pedro no han faltat. En plena feina estàvem quan ha aparegut David amb una coca petresana en la ma. Coca que hem fet bon compte acompanyant als rebentats que estàven a bon nivell i per acabar i en compensació a l'ajuda de Pedro, els que hem volgut, ens han convidat a un xupito.
La tornada com l'anada, en filera, si bé Pedro estava una mica inquiet i s'interposava entre mig volent entaular conversa en Tomás (su amigo del alma i director espiritual), creant alguna situació de perill amb la provocació d'alguna enganxada. Désprés es va descobrir d'on li venia el ball de Sant Vito, s'estava cagant. Tal era el que li apretava, que a la fi va parar i tant que va aconseguir trencar el grup. 10 minuts d'espera, no se quantes voltes a les redones de Famoti i les dues de Moncofa per acabar tornant a La Vall per Moncofa i deixar La Vilavella per a quan el cos de Pedro estiga menys necessitat. Pedro tu l'altre dia hem vas cridar l'atenció per anomenar en el wassapp la paraula cul. Doncs Pedro, sàpigues que per una qüestió de cul i a més a més brut, ens has trencat la marxa.

Km. totals: 62km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada