OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 7 de març del 2015

EIXIDA A PETRÉS (07/03/2015)

EIXIDA DE QUATRE ULLS I TORNADA DE SIS ULLS

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8:00 h. 
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó
Lloc de destí: Petrés.
Bici: Carretera
Equip: Des de La Vall: Vicent, Jose i Joan. Des de València: Julio, Antonio i Javi.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres Torres, Estivella-Gilet-Petrés (esmorzar. Societat Petrenense)-Almenara-La Llosa-Xilxes-Nules-La Vilavella-La Vall d'Uixó.

Crònica: Com cada dissabte i seguint els hàbits de costum, 7:30h, alçar-me, neteja personal, desdejuni i posada a punt, començant per obrir el wassap i trobar-me en una cadena de missatges dels quals hi han de la Morralla en la que llegeix que primer Tomás i després Vicent serien baixa, repase els que quedem, som dos, Joan i jo, ja que a més a més ja no eixien ni Pedro per estar en London ni David per baixa.
Així que de parella iniciem la marxa. Aço és el que hi ha  i davant de la situació Conforme ve l’aire, s’aventa. I això és el que hem fet, descobrir que els dos hem trobat temes de conversa molt variables i interesants i que en un tres i no res ens hem presentat en Petrés i fins i tot hem anat a l'encontre dels valencians que en passar el pont de l'autovia ja venien i amb un convidat, Pablo segons la presentació oficial en la porta del bar. 
Els sis entrem al bar, no cal agarrar una gran taula. Aquella del racó sembla l'adequada diu Julio, sempre buscant "el estar juntitos". Però de sobte apareixen Joan Carles i el seu amic Victor, reestructuració de la taula, "más juntitos" ja toquem carn. Vagi, al moment Paco, Xavier i el ginecòleg (no recordi el seu nom). El cambrer ens proposa canviar de taula, no home no, "más juntitos" ja ens encavallem. Va, afegim una altra taula, culades i acoblament. En ixes estem i voalà! apareix Vicent, més lloc, res tirem als de la taula del costat i de punta a punta. Ens separem i quedem ubicats còmodament. A tot això el cambrer anava prenent nota en funció de l'arribada i per tant els bocates anaven arribant en l'ordre d'arribada. Total que avui hem trencat el protocol per tal de que els calamars no es refredaren, avui una gran part ens hem inclinat pels calamars combinats o en all-i-oli o en pebrera. 
Calamars en all-i-oli
Amb una taula tan llarga no puc escriure del que s'ha parlat. La cosa lògicament anava per sectors i el meu entorn ha basculat entre la política del cap i casal, la salut i la programació d'una eixida el dimecres 18, a proposta de Javi, per terres falleres. L'anècdota ressenyabble, és, que fa unes setmanes, Paco i Xavier ens presentaren a un nou ciclista, el ginecòleg i que avuí, els valencians ens han presentat a Pablo i Joan Carles a Víctor. Aquests dos últims són ATS. Per tant tres nous del camp sanitari. La taula avuí estava repartida entre docents i sanitaris.
L'altra anècdota ha estat que Xavier, ubicat en l'altra punta de la taula, s'ha presentat a la punta on estàvem Joan, Antonio, Javi i Julio, per plantejar-nos que en aquella banda havien parlat de fer una eixida fallera per València el dia 17. Sembla que sense saber-ho havia un tema compartit. Bé, entre dimecres i dissabte prendrem una decisió; però sembla que prioritzarem el calendari i facilitats de Javi que ha pegat primer.
Tornada agrupats i reduint-se el grup a mesura que cadascú agafava a la bifurcació del seu pessebre. Només eixir els valencians, en Almenara, els bikeros i tots tres restants, per La Vilavella al banquet.
Ací si, que la conversa, ha estat compartida al 100%, encara que la veu cantat ha estat per part de Vicent, primer contant-nos les conferencies que han fet a la Vall programades per ADIDE-PV, la associació d'inspectors d'educació del Pais Valencia i en concret una de Joan Capó, més que un carrer  i l'altra sobre Juan Carlos Moreno Cabrera. Catedràtic de Lingüística General a la Universitat Autònoma de  Madridi per acabar unes reflexions saludables per previndre possibles trastorns orgànics seguint els consells dels especialistes en dietètica i en concret el gran valor que té l'ús de la sal marina. Gràcies Vicent.
Jose

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada