OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 10 de gener del 2015

CANET D'EN BERENGUER (10/01/2015)

10-1-15 CANET D'EN BERENGUER

Avui han participat:
Des de València:  Javi i Julio
Des de la Vall: David, Pedro, Joan, Jose i Vicent.

Eixida normal a les 8 h, si fa o no fa, i amb una temperatura de 8º C.  Jose, Pedro, Joan i Vicent (aquest es col·loca el darrer del grup amb el far davanter i el pilot de darrere encesos, donat que la claror encara no és massa dominant a l'ambient).
Pel camí, de la mateixa manera que la temperatura ambient era més prompte geladeta (8, 7, i  varem arribar a 6º C), ho era també entre els ciclistes, donat que no n'hi havia molta conversa. A poc a poc la temperatura va anar pujant i així també l'ambient anava calfant-se i apareixia alguna conversa, sobre tot entre Jose i Vicent, també amb Joan; no així amb Pedro que tot era dir que no es trobava bé (fins i tot hem hagut d'esperar-lo, cosa que no és normal, en ell, abans d'esmorzar).
En arribar més enllà de Gilet els esperava Javi, que comunica que Julio se n'havia anat davant per reservar taula i David (que havia eixit més tard ell a soles) anava fent camí. Efectivament, amb David s'agrupen ja arribant a Canet i Julio estava com un "senyor feudal" defensant el seu castell (la taula). Cadascú va demanar, com sempre en la barra i acompanyats dels cacauets (am corfa però sense sal), les olives, cervesa, "llimonà" i vi, van prendre possessió del castell tan ben custodiat i es van asseure. Van esmorzar, com sempre molt a gust (n'hi havia "abaejo" amb tomaqueta que van demanar David i Vicent). Van parlar, entre d'altres, del tema d'actualitat que era la matança del "Charlie Hebdó" i....... tan a gust estaven que van repetir de rebentat. L'amo de l'establiment, estranyat, va anar a la taula a veure si passava alguna cosa (cridaven bastant, pel que es veu) donat l'hora que era i que encara estaven allí (van eixir damunt de les 12 h). Van quedar que el proper dimecres aniran a Borriana per allò del polp i la sípia.
Julio i Javi cap a València. La tornada va ser prou normal. Peter ja estava com sempre. David es va desviar pel camí Cabres i la resta (Jose, Joan, Pedro i Vicent) per la Vilavella. Després de la Vilavella es van ajuntar amb el grup d'Alboraia i Poldo "el gallo", amb els que han coincidit altres vegades. Bona gent. Amb ells han arribat fins la Vall.
Hom ha fet la xerradeta al banquet de la Colònia com ja va sent prou normal.

Kilometratge 76 km


Una forta abraçada a tots.  Vicent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada