OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 8 de novembre del 2014

EIXIDA A PETRÉS (08/11/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: la Vall/Faura/València
Lloc de destí: Petrés.
Equip: Des de La Vall: Pedro, Tomàs, Jose, Vicent, Joan, Paco i Xavier. Des de Faura: Tony. Des de València Javi, Julio, Antonio i Quique.

Crònica:
Escalonadament anem arribant al punt d'eixida. El més endarrerit, Joan. En l'espera passen Paco i Xavier que paren a raonar i interessar-se del lloc de l'esmorzar. En assabentar-se que anem a Petrés confirmen que aniran. En això que arriba Joan i tots junts iniciem la marxa. En el camí del Corral Blanc els dos bikeros s'adintren pels camins i la resta seguim per l'esfalt per la ruta de costum. Avui agafem un ritme més alegre i recuperem la tardança, aplegant a Algar a les 9h. Estem en hora. Possibilitat de pujar fins el Juncar. Finalment girem cap a Alfara i si arribem prompte anirem a l'encontre dels valencians pel camí de LLiria. No ha fet falta, en la redona de Petrés ens hem trobat. Cap al bar i les 9:45h. ja estem en el bar. En taula ja ens esperava Quique. Tot i ser mes matiners la tardança en servir-nos es manté. No acaben d'agafar el fil. Açò provoca que en l'espera begam més del compte i acabem en les existències de cacaus i olives (alguns més que altres, amb les pertinent protestes del més inconformista). Si sirviren mes aviat s'estalviarien tot aques gasto de més. La taula ha estat més concurrida que mai i les converses anaven per sectors. Pedro en el centre de la taula intentava posar cullerada en totes les converses mentre de tant en tan li pegava ullades al nou cambrer.
Alcem taula, passem per la barra, mateix preu, ultimes paraules en la porta, quedem per al dissabte que ve a Canet i muntants en les bicis anem eixint per tongades amb el convenciment que tots sortiem. Per davant Julio, Javi, Antonio, Jose i Tony, a continuació Vicent i Quique i els últims, Pedro, Joan i Tomás. En la rodona els valencians s'acomiaden i la resta seguim. Jose i Tony xerrant de vins i del seu futur laboral, de si Barcelona si, Barcelona no (ja du unes quantes setmanes rondant-li pel cap aquesta idea, no sé com acavara). Tan entusiasmat anavem que no ens adonem que la resta no venia, tan sol a una distància es veia a Vicent, al que esperem i ens diu que la resta no ve, que ell ha eixit junt en Quique i que la resta semblava que venien. Amainem la marxa i en la redona de La Llosa tornem en la seva busca. No els trobem fins a l'altura de l'estació de tren d'Almenara. Joan anava una mica davant i Pedro i Tomás més darrere. Les explicacions en diuen que Tomás ha "punxat" només eixir. Tots entenem les causes i complim en la ruta programada, tenim temps d'anar per La Vila Vella. Arribem a la Vall a les 13h.
Km totals. 73 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada