OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dijous, 6 de novembre del 2014

EIXIDA ESTANY D'ALMENARA (05/11/2014)

ESTANY D'ALMENARA

Avui, dimecres, hem participat en l'eixida: Jose, Pedro, Tomàs, Joan, Toni i Vicent

8:05. La Vall d'Uixó. Eixim amb "tranquilitat". A l'altura de la zona "d'Alonso", passant la redona d'Escales, sembla que el ritme comença a allaugerir-se i a poc a poc augmenta la velocitat (sense passar-se'n, però). Arribem a Algímia i en Torres Torres ens desviem cap a les Valls i ens enfilem cap a Almenara. Arribem a l'Estany a les 10:15 h, una mica fora de temps. Cal dir que Toni ens esperava amb impaciència i ja cridant per telèfon.
L'entrada al paratge una miqueta desordenada: alguns per l'entrada oficial (de terra i no massa adient per a bicis de carretera) i d'altres saltant per damunt de la barrera "quita-miedos" i hi ha hagut qui ha punxat, la roda de davant, per això (tot i que hi ha qui assegura que algun malintencionat ha fet la malifeta).
L'esmorzar especial: un plat per a cadascú amb "panxaeta", embotit a la brasa (llonganissa, xoriç i botifarra de ceba), i all-i-oli. Per a començar cacauets peladets i fregidets i olivetes trencadetes, de l'any, barrejades amb olives amanides a la manxega (boníssimes). Vi, "llimonà" i aigua. El rebentat estava d'allò més bò. El cafè i el tallat també. Tot plegat hem eixit a sis euros per cap. Que us sembla?
Encara que algú s'ha quedat en fam. El mateix que ha punxat. Pot ser hi ha alguna relació? Segurament que no.
A les 12:15 eixíem de l'estany d'Almenara (una miqueta tard i damunt ni cas del paratge  natural que ens envoltava. Potser tots el coneixem massa bé i per això.......). En arribar a la Llosa ens desviem cap a laVall i arribem sobre les 13 hores a casa.

Com sempre, ha estat una bona eixida.
Val la pena!

Kilometratge 57 km


Una forta abraçada a tots.  Vicent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada