OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 15 d’octubre del 2014

EIXIDA A PETRÉS (11/10/2014)

Avui han participat: Jose, Pedro, Joan, David, Quique, Toni i Vicent

8:10. La Vall d'Uixó. Esperem a David fins les 8:10 i decidim eixir. Quan estavem a l'eixida del poble David envia un what's app dient que férem marxa i que ja ens veuriem a la destinació.
El recorregut ha estat tranquil, per Algar, Alfara, Algímia, Torres Torres, Estivella, Quique s'uneix al grup, Gilet. Arribats al punt decidim anar a veure si ens trobàvem de cara amb Javi i Julio. A punt de tocar Puçol decidim pegar la volta i ens en tornem en direcció a Petrés on arribàvem a les 10, sense Javi ni Julio. En Petrés ja estava David que també havia anat a esperar als de València però se n'havia tornat abans que nosaltres. Arriba Toni des de les Valls, content de tornar a estar amb nosaltres després uns quants dies sense vindre (treball. Això és bò). L'esmorzar bò com sempre. Les "rugues" de calamars impressionants, però les altres també. I millor encara la coca que va portar Toni. Com sempre ens allarguem fins les 11:30h i "En marxa".
Vàrem tornar per Moncofa per David i resulta que ell se'n va anar pel camí cabres..Està clar que sempre han d'haver malentesos. Toni i quique ens van acompanyar fins la Vall i se'n vàren anar a emprovar-se un casc a "Km".

Una bona eixida

Kilometratge 75 km


Una forta abraçada a tots.  Vicent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada