OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 1 de setembre del 2014

EIXIDA A PETRÉS (30/08/14)


Cronista: Tomàs
FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: Les 8 del matí. Des de Moncofa crec que les 8:10 però . . .
Llocs d'eixida: La Vall (Jose i Tomàs). Moncofa (David i Vicent). Xilxes (Joan i Pedro + Quique i Sergi) i Javier des de València.
Lloc de destinació: Petrés.


Ruta/es: Si fora Renfe diríem:
Línia 1: La Vall, Hotel Simba (enllaç amb línia 2), Xilxes, La Llosa, Almenara, Les Valls , Sagunt, Gilet, Albalat dels Tarongers, Petrés.
Línia 2: Moncofa, Hotel Simba (enlace con línea 1). Ja sabeu que al tren ho diuen en bilingüe.
Línia 3: Xilxes, Hotel Simba (enllaç amb línies 1 i 2)A més, Quique i Sergi han fet una ruta alternativa que ells saben quina ha estat.


COMENTARI: Ja tenia jo ganes de poder rodar per carreteres i acompanyat pels amics, cosa que no he pogut fer durant l'estiu.
A les 8 en punt del matí es posa en marxa des de La Vall la locomotora que només duia dos passatgers i, com no havia d'arrossegar massa pes i anava cara avall, en un tres i no res ens hem presentat al punt de trobada (una miqueta passat el Simba). Al mateix temps ho fan els dos cunyats i una miqueta més tard arriba el rodalies procedent de Moncofa. Una vegada feta la fusió de les tres línies en una, ens tornem a posar en marxa cap al nostre destí. Sembla que el maquinista vol recuperar temps perdut i posa una marxeta que ens duu a punt de descarrilar i al poc de passar La Llosa va i punxa (quina sort). Això creia jo i no pensava que novament havíem perdut temps i . . . A TONAR A RECUPERAR. De tota manera, he de dir que hem arribat a Petrés molt bé.
L'esmorzar ha estat com sempre pel que respecta entrepans i beguda. També la conversa que sense voler ha tornat a enfrontar a Pedro amb aquells que “le tocan los cojones cuando hablan de la fábrica; no la han hundido los trabajadores y …”. També s'ha queixat de la paga de jubilat però malauradament, nosaltres no ho podem solucionar. PEDRO, PREGUNTA SI ALGUIEN SABE CÓMO SE HACE EN SUIZA.D'una altra banda, ens ha sorprès prou l'actitud de la cambrera que ens ha servit i que només entrar al bar Pedro ha detectat que estava de mala… això que haveu pensat i que efectivament s'ha confirmat quan Jose ha demanat els rebentats; ha dit que no de conyac (perdó, brandy) i ha dit i encima en valenciano. Ha estat un moment de tensió que es podia tallar i de seguida hem pensat que tal vegada eix podia ser un dels motius que hi haguera poca gent al bar.
La tornada a casa sí que ha estat un plaer total. Joan ha despenjat a Pedro. A continuació els comentaris adients. Després quan ens hem separat hem anat de “xerramenga” Joan i jo i sense pensar-ho hem fet esperar a Quique, Sergi i Jose. Els demani disculpes.
Kms: Jo he fet 66,96

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada