OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimarts, 23 de setembre del 2014

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (19/09/2014)

Avui han participat:
Des de València: Javi i Julio
Des de la Vall: Pedro, Tomàs, i Joan.
Des de Moncofa: David i Vicent

8:15 Moncofa, David i Vicent eixen cap a Canet. Entre Xilxes i Sagunt hem pujat a dos o tres autobusos que ens han fet marxar bastant en un d'ells anava el grup de cosaor de Paco Senent que quan hem arribat a Sagunt se n'han tornat arrere (ells sempre esmorzen en el bar "Xocolate"). Quan arribem al punt d'unió amb la carretera de Llíria ens trobem amb Javi i Julio que acabàven de parlar per telèfon amb Pedro i decideixen continuar capa a Canet. David i jo decidim anar a trobar-nos amb l'autobús de la Vall. Ens trobem amb Tomàs, Pedro i Joan abans d'arribar a Gilet i girem amb ells cap a Canet. En arribar a Sagunt Pedro ens abandona perquè tenia un dinar en València i no tenia temps d'acabar la volta amb nosaltres.
Quan arribem a Canet ens retrobem amb el bar Murillo que ja feia temps que no ens veia. En la barra n'hi havia "rovellons". No cal dir que tots en vàrem demanar, uns amb abadejo, altres amb ou caigut, amb llonganissa, però tots rovellons. La beguda com sempre i el rebentat també (amb repito). Cal dir que el xicot del bar anava un poc accelerat.
Ja de tornada, ens acomiadem dels "valencianets" i ens dirigim capa al nord. En arribar a Moncofa girem cap a la Vall tots (David havia d'anar a la Caixa). Joan i Tomàs es queden a la Vall, i David i Vicent, desprès de la gestió girem i ens tornen a Moncofa.

Kilometratge 75 km

Una forta abraçada a tots. Vicent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada