OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

divendres, 30 d’agost del 2013

SOPAR FI DE L'ESTIU (29/08/2013)

Si no recordi mal, en aquest any ja són cinc els que venim celebrant aquest sopar de final de l'estiu i que a la fi s'està convertint en l'acte més seriós de la Penya La Morralla pel fet de què reuneix a la totalitat de la Penya. Els que no venen sempre justifiquen la seva absència per tenir un compromís o estar de viatge.Enguany hem estat totes les persones vinculades menys Javi i Antonio que estan de viatge i Paco Falcó que a última hora ha excusat la seva presència per coincidir l'hora del sopar amb el partit de tenis entre Ferrer i Bautista i per si no ho sabeu, Paco té una relació directa amb el tenista Bautista.Bé, pel que fa al sopar, es repeteix una vegada més l'exquisita preparació que Joan ens reserva cada any, de tots és conegut el seu sibaritisme i no descuida detall per a què tots gaudim d'un bon sopar. A l'arribada ja teníem la taula preparada amb els entrants de formatge, pernil, xoriços i botifarres seques, dues bones amanides de tomata i cogombres fresc del dia, olives i cogombres en vinagre. Hem esperat l'arribada de tots en unes cerveses. Després de fer bon compte dels entrats i ben regats en vi de Ramon Bilbao, hem passat amb el cos del sopar. Joan ens tenia preparat un guisat de llonganisses i costella amb una salsa de xampinyons. En el vi hem continuat amb una altra botella de Ramon Bilbao i les que ha portat Toni. També corria un vi blanc que no sé qui l'ha portat. Com sempre, Pedro aportà el seu servilisme i una safata de patates braves, a més de què Julio ha portat unes arengades, Toni una ampolla de vi i José Luis una coca salada i una altra dolça de pinya.
La taula està preparada
Pedro ultimant el guisat de llonganisses i costella
Tots al voltant de la taula
La tertúlia va estar monopolitzada per Pedro i Joan que van encetar un discurs caducat, la Fabrica Segarra i la vida laboral de Pedro. Tots la coneixíem i tots escoltàvem, fins que Toni va pegar una punyada en la taula i va dir que fins ací havíem arribat. La conversa va girar ara sobre la afició de la pintura de Pedro i el negoci que li oferia Toni de vendre els quadres als turistes que van en la ruta dels vins per Requena-Utiel. Van treure un quadre que tenia Joan d'ell i va ser la llança per entablir una nova discusió. Com vejeu, els protagonistes seguien sent els mateixos. En eixos negocis estevam quan es toca l'altre vessant de Pedro, la venda de bicicletes. No sé si era casualitat o no; però allí mateix estava una bici d'ell que la venia. Mireu la foto i si us interessa la ven barateta.
Bicicleta BH de dona. Tota una relíquia. Per 80€
Passada la mitjanit i veient que estàvem molestant els veïns, alçarem el vol i quedant pel dijous vinent, 5 de setembre, a sopar en casa Jose a les 21 h. Aquest sopar estava pendent de l'any passat. Es va intentar fer al més de Juny; però estava al Camí de Sant Jaume, i ara és ja definitiu.PACO, JAVI I ANTONIO, que no estàveu al sopar, quedeu convidats i esperem que vingueu i així poder fer ple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada