OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 28 d’agost del 2013

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (28/08/2013)

INTRODUCCIÓ:
És clar, sinò faig la crònica jo, ningú agafa el testimoni. És una llàstima; perquè l'estadística del blog diu que el nombre de seguidors és constant i més d'un entra i vol saber de nosaltres i els més interesats, nosaltres mateixos; però ja se sap, La Morralla és La Morralla. No sé si per malquedes, per còmodes, o que. Sense anar més lluny, sabeu des de dos mesos lo de la lliga de futbol de La Morralla i cap ha dit aquesta boca es meua. Us done d'ultimatum fins el 5 de setembre

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall/ Xilxes
Lloc i hora de reagrupament: 8:10. Redona de Xilxes
Lloc de destí: Canet d'En Berenguer
Equip: Des de La Vall: Jose. Des de Xilxes: Pedro, Joan i Quique. Des de València: Julio.
Ruta: La Vall d'Uixó/Xilxes/-La Llosa-Almenara-Petrés-Camí de Lliria-Sagunt-Port de Sagunt- Canet d'En Berenguer (Esmorzar)-El Ventorrillo-Almenara-La Llosa-La Vall d'Uixó/Xilxes (per Moncofa)
Esmorzar: Tots hem coincidit en demanar faves en llonganisses (dos mitjos i dos sencers). Pedro no ha esmorzat perquè es reservava per a dinar, ja que anava de restaurant (Joan també anava a aquest dinar i no l'ha deixat perdre). Malgrat açò, s'ha fotut dos barretes energètiques, els cacaus que li han abellit, la cervesa i llimonada que li ha cabut i per acabar no ha desestimat ni el tros de coca ni el carajillo. Alhora de pagar sols ha acoquinat el carajillo. A nosaltres ens ha cobrat el de sempre; per tant a qui ha fet sisa és al del bar.
Ressenya: Ruta completament plana. Marxa relaxada. Hem anat a l'encontre de Julio, cosa que hem fet en el Camí de Lliria.
Camí de Lliria. 
Pont sobre l'autovia (Ací ens hem trobat en Julio) 
Km totals: 62 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada