OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 23 de febrer del 2013

EIXIDA A CÀRRICA (23/02/2013)

EIXIDA SUSPESA
Aquest matí s'ha produït el que sol passar quan t'alces, mires el temps i et crees els dubtes de si plourà o no plourà. Vicent, el més matiner, ha iniciat els contactes per veure que feiem i  hem decidit no eixir. Pedro ho veia ras i havia pres en un principi la decisió d'eixir però pareix ser que s'ho ha pensat o no ha trobat companyia i a la fi no ha eixit.
Prop de les 10h. ha aparegut via SMS un missatge de convocatòria d'esmorzar a casa Tere. Jo he desestimat la convidada perquè una vegada alçat ja havia pres la decisió d'anar-me a Montan i a eixes hores ja estava esmorzant en el bar que alguns coneixeu.
Durant l'esmorzar he rebut una trucada de David preguntant on estaven que ell estava en Càrrica i no aplegàvem  però prompte ha manifestat que era una broma i que realment no havia eixit perquè en l''ultim moment i ja vestit per eixir havia llegit el missatge. Jo l'he plantejat que en casa Tere estaven alguns esmorzar. No sé quins ho estat esmorzant a la fi. Ja direu.
Per als que lamenteu haver suspès l'eixida per una pluja que no ha estat, vos diré que d'haver pujat a Càrrica ho haguéreu passat fatal per dos motius: el vent i el fred i d'això puc donar fe pel fred que he passat pujant i pel que estic passant en aquest moments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada