OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

diumenge, 13 de maig del 2012

EIXIDA A ESLIDA (12/05/2012)

Vallerets, quan de temps sense vindre per ací! Així ens va rebre la incombustible Paquita. De la ruta abans d'arribar a Eslida cal ressaltar la magnífica etapa de Tomàs, ja que tenia un nou graó que sortejar, anar a Eslida pel Marianet i el coll del Negre, amb l'al·licient afegit que degut a un problema de Jose que ha tingut que canviar la coberta de la bici abans d'eixir, ha sortit abans en companyia de David al que ha deixat en la pujada del coll del Negre, i no l'hem pogut alcançar, alguns coronant el port i altres en la baixada, ja entrant a Eslida. ENS SENTIM MOLT ORGULLOSOS DELS TEUS ÈXITS.

L'etapa ha motivat novament a la penya i han acudit una bona colla: Pedro, David, Tomàs, Vicent, Jose, Joan, Joan Carles, Mª Pilar i Jose. Ens hem fet el clàssic esmorzar i hem pagat la pertinent tarifa, la més cara del circuit ciclista; però plé. Per a la Paquita no hi ha crisi.

La tornada ha estat a la carta. Els primers en desviar-se de la ruta foren David i Tomàs que al arribar a La Vilavella trencaren en direcció a La Vall. Més endavant, a l'encreuament de Moncofa, foren Pedro, Vicent i Jose els que prengueren la direcció a La Vall. La resta, Joan, Joan Carles, Mª Pilar i Jose seguiren i supose que arrivarien a Xilxes per trencar cap a La Vall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada