OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 19 de maig del 2012

EIXIDA A ALBALAT DELS TARONGERS (19/05/2012)

Avui hem recuperat una ruta que estava en l'oblit, Albalat dels Tarongers. La veritat és que la Penya cada vegada està més per posar com a primer criteri la "pela" i anar als llocs que l'esmorzar és més barat; però jo valore més l'atractiu de la ruta o el lloc de l'esmorzar i la veritat que Albalat dels Taronges en quant a la ruta no canvia de les de Petrés o Canet, però en quant al lloc de l'esmorzar, he de dir que la plaça d'Albalat em resulta molt acollidora i si a més a més no és car, 5 €, reivindique que aquest lloc no quede en l'oblit tant de temps.

En quant a la ruta d'avui hem anat des de La Vall, Jose, Pedro, David, Tomàs i Vicent que han anat agrupats en el primer tram de l'anada fins al desviament d'Alfara, on David i Tomàs han trencat per ací i Jose, Pedro i Vicent han continuat en direcció al Juncar per fer més llarga la volta i consumir més temps per tal de no arribar massa prompte. Decisió que ha motivat a Pedro que sempre necessita algun motiu per calfar-se i això és el que ha passat, amb la intenció d'agafar a Tomás i David s'ha posat a tirar cara amunt, fent una pujada al Juncar excepcional. A la baixada més del mateix amb alguna pausa motivada per mi que avui no estava per la llavor de matar-me, perquè si es té que aagaafar algú no cal fer-ho en els primers moments, en qualsevol carrera quan hi ha escapada el peloton administra la fuga i sempre és al final quan apreta per abordar l'escapada, i en aquest cas a ocorregut així, els hem agafat a l'eixida de Petrés, ja en direcció a Albalat.

Ja en Albalat han aparegut Julio, Javi i Quique (l'amic de javi).

La tornada ja ha estat en grup i accedint a La Vall per Moncofa, que últimament s'ha convertit com l'entrada tradicional a la Vall.

De cara a les properes eixides s'ha parlat que el proper dissabte es manté l'alternància zona València, zona Castelló, per a l'altra setmana tornem tots a Canet i a l'altra, si Javi ho confirma, abordarem l'Oronet. Tomàs ja ha donat els vist-i-plau, sinó és eixa setmana serà l'altra; però no ho deixarem corres més que hi ha que preparar-se per anar a Gátova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada