OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 3 de desembre del 2011

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (3/12/2011)

Desafiant el temps i l'espera de Joan que s'ha dormit, amb mitja hora de retard hem iniciat la marxa fins a Canet. Hem eixit Pedro, Jose, Tomás i Joan. Per tant de no fer tard a l'hora d'esmorzar hem trencat per Torres Torres direcció Les Valls. En aquest trajecte i amb permís de Pedro, que ha insistit que ho diga al blog, malgrat que jo havia promés no fer referència tant de Pedro i sobretot per menysprear-lo. La questió ha estat que Pedro m'ha provocat en dos repetxonets i ha eixit malparat, circumstància que li ha creat una geugera depresió. "Si que he perdido" ha manifestat.
A l'arribar a Canet ja estaven en la taula Quique, Julio i Antonio i ja a les acaballes de l'esmorzar ha arribat Toni. Hem fet compte de tot el que ens han tret, incloent la coca i el segon carajillo, aquest últim com a conseqüència de la pluja que ha fet acte de presència i hem fet temps per esperar que escampi. Aquest temps d'espera ha provocat una discussió més o menys acalorada sobre la corrupció pepera a la Comunitat Valenciana i sobre la ideonitat de que Madrid siga la capital d'Espanya. Hem apurat el segon carajillo, ha parat de ploure i aprofitant que el tema de discussió passava a la necessitat de l'AVE, hem agafat el primer AVE que ha passat per l'andén principal, hem pagat i cadascú al seu cau.
La tornada ha estat amb amenaça de pluja, cosa que ha ocurrit a l'arribar dalt de la pujada de Xilxes, accés elegit per Tomás que ha volgut probar-se i que ha estat satisfactori. Una proba més superada en la galopant recuperació. A qui no li ha anat tan bé ha estat a Pedro, que com ja sabeu no aprén mai i no ha pogut evitar entrar al cepet quan Joan s'ha adelantat per tal de parar a pixar; però ell no s'ha donat per entés i al final gatillada.
L'arribada a la Vall ha estat ja amb una fina pluja que xopava; però pel que quedava no ens ha perjudicat.
DURANT AQUESTA SETMANA FESTIVA HEM QUEDAT EN DEIXAR MARCADES LES RUTES PER A QUE CADASCÚ I SEGONS LA SEVA DISPONIBILITAT ACUDEIXCA A LES QUE PUGA O CREGA.

DIMARTS 6: PETRÉS
DIJOUS 8: ESLIDA
DISSABTE 10: CANET

Jo vaig a fer un paronet de dues setmanes i com els dos últims caps de setmana coincideixen en Nadal i Cap d'Any, ja quedareu en quan eixim per fer l'esmorzar de fi d'any.
El que vula fer les cròniques que les faja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada