OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

divendres, 23 de desembre del 2011

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (23/12/2011)

LA PENYA CICLISTA LA MORRALLA
DESITGA UNES BONES FESTES NADALENQUES I UN "ANY MARIANO" 2012 QUE NO SIGA "MARIANICO EL CORTO"

Pedro Martínez

Be, després de dues setmanes absent, recupere el blog. Pel que m'ho dit alguns tenien el mono i us faltava la informació, m'alegre que tinga la seva utilitat. Més motius perquè alguns agafareu la iniciativa i evitar aquestes situacions d'impàs.
Amb ambient nadalenc i amb moltes ganes, almenys els que currem i iniciavem les vacances, hem esmorzat una vegada més en la seu morrallera de Canet. Com a cara nova i gratament rebuda ha estat Javi que ens ha anunciat que prompte retornarà amb la bici, això desitgem tots. La resta erem Pedro, Vicent, Tomás, Jose, David, Julio i Antonio. No ha faltat la coca, que avui estava boníssima i el repito de carajillo. Un xicotet i sorprenent incident ens ha destorbat el matí quan hem requerit a la cambrera per a que ens fera la foto i aquesta ha rebut una inacceptable i injustificada cridà d'atenció perquè estava desatenent a altres clients i més quan aquesta ha vingut de l'amo que per a nosaltres el teniem en gran consideració. I a més a més quan li hem demanat explicacions no se li ha vist apenedit, tot el contrari estava completament convençut que el que hi havia fet era el que debia de fer. Ho tindrem en compte.
Aquest el resultat de la foto que s'aprecia moguda, probablement del tremolor que li ha entrat a la cambrera al rebre la traita de l'amo.
EL DIVENDRES DIA 30 SERA L'EIXIDA D'ACOMIADAMENT DE L'ANY. EL LLOC A PETRÉS. ACUDIU TOTS ELS QUE PUGAU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada