OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 19 de novembre del 2011

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (19/11/2011)

La Morralla sota mínims. Avui m'he vist sols i només la intuició de que açò podia passar i haver convidat a la meva filla i que junt al seu nuvi han fet que tinga companyia. Tenim uns components que estan molt implicats en la vida social del seu entorn sinò és que fan turisme. I que dir dels valencianets. Pareix que les predicions de pluja només han estat a Valencia capital o s'han esquallat; perquè tampoc han eixit. Al final el dia ha estat lliure de pluja i inclós el sol ha fert acte de presència.
Si els sondejos electorals encerten com els del temps d'aquesta setmana, senyors-es d'esquerra, no es desanimeu, el PSOE encara pot guanyar. A més a més Pedro i la dona no voten i per tant aquestos també ajuden a l'esquerra. Però ell també confia en les enquestes, "vamos sobraos"
Però morralleros no patiu que passse el que passe, als ciclistes no ens han anomenat; perque les nostres despeses són pírriques i podrem seguir gaudint de les nostres eixides.
Tornant a l'eixida; doncs per tal de contentar a la companyia, que millor lloc que Canet, i això és el que hem fet. Han quedat encantats i igual ha provocat un enganx a la penya.
La setmana que ve tornarem a intentar abordar Petrés. Animeu-se i aparegueu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada