OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 5 de novembre del 2011

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (05/11/2011)

Una setmana més gaudint de la companyia de Tomás que pegant una volta més de rosca està aconseguint un progrés meteòric. Avui ha fet la volta completa, sense retalls i amb bon ritme. Puntualment hem arribat a les 10h. a Canet després de fer el recorregut pel Port de Sagunt. L'altra noticia ha estat la reincorporació d'Antonio i la companyia de Javi que s'acostat a esmorzar amb la penya. L'absència ha estat la de Vicent que malgrat els retalls administratius encara es realitzen les probes del Valencià i durant aquest més no estarà lliure. I com no, David que no hi ha manera de trobar un forat per vindre. Ara que sabem que Úrsula està recuperant-se vejes si t'escapes. Fes-li llegir aquest blog per a que s'assabente del nostre reclam.
La conversa d'avuí ha estat creuada i es barallaven diferents temàtiques alhora, la majoria de gaire polític_econòmic. Com a resum hem de destacar la declarada tendència pepera de Pedro, que si bé no es sorpresiva, mai com avuí ha estat tan manifesta. Per cert que no anirà a votar perquè es va de gorxa a Mallorca durant 15 dies; però com ell diu, el PP va sobrat i no necessita els seus vots.
Per últim cal felicitar a Quique pel seu aniversari al que li desitgem mots anys i agrair-li la seva convidada de l'esmorzar, agraïmement que també fem extensiu a Javi que ha pagat el segon carajillo, després de que Pedro s'ha negat a fer-ho. Però escolteu tots, li hem tret el compromís de que el primer dissabte de desembre pagarà.
Amb una escandalera més pujada de to que altres vegades ens hem acomiadat i hem pres la tornada seguint les rutes de costum. Recorregut del trajecte, 60km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada