OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

diumenge, 11 de setembre del 2011

EIXIDA A PETRÉS (10/09/2011)

Eixida a Petrés sense massa novetats. Perquè tindre que parlar de Pedro totes les setmanes per la seva falta de formalitat ja no és novetat a més que li estem donant massa protagonisme. Aixi que passem de llarg.
Hem eixit: Pedro, Joan, Quique, Sergi, Jose, Julio i Toni. Cal advertir que en Petrés hi ha nou administrador del bar i encara que els bocates han estat bé pareix que no agafen la forma i el haver tanta gent els ve gran. Van tardar més de mitja hora en servir-nos. Si li posem la creu també a aquest bar com, el de Albalat, poc ens queda per ací; perquè també ens han informat que el bar de l'entrada també ha canviat d'amo i tampoc s'entera. I morir sempre en Canet em negue. Així que ja hem plantejat que a partir d'ara, una setmana acudirem cap a la part de València i una altra setmana cap a la de Castelló. En principi per a la setmana que ve possem Canet en atenció a Vicent que ha anunciat que ja està en condicions de fer bici amb més intensitat i per a començar a rodar sembla que aquest lloc és ideal, a més torna a informar-nos de la incorporació d'una dona a la penya que l'any passat ja havia anunciat i que no va quallar i que ara pareix que va de debò.
Podia servir també aquesta eixida per a que Tomas es fera l'ànim i ens acompanyara, ja que les noticies que tenim sobre la seva salut són molt satisfactòries. AIXÍ QUE TOMÀS SI HO LLEGEIXES, JA HO SAPS, T'ESPEREM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada