OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 21 de maig del 2011

EIXIDA RIBESALBES (21/05/2011)

PER FI, HEM ANAT A RIBESALBES!!!!!!!!!
Avui la Morralla a retornat a Ribesalbes. Hem eixit dos subgrups, l'A amb Pedro i Jose i el B amb Quique i Joan Carles. De C, D,.......... ni se sap. El dos ens hem vist a l'hora d'esmorzar.
El possitiu de l'eixida ha estat veure un embassament fins els topes, mes amunt del poble.

També l'esmorzar amb un bon entrepà i un carajillo cassolà en pitxer de fang atabicat de llima, granets de café i canel·la, molta canel·la. S'han passat; però molt bo.
El negatiu, el preu, 6,80 ha estat excessiu. Es confirma que el territori Fabra és més car que el territori Camps. Uns" trajes" resulten més barats que un aeroport i butlletes de loteria. A veure si demà canvia el color polític i entrem en una etapa d'austeritat que es nota en els preus.
També ha resultat negatiu que en la tornada per les Pedrisses no hem pogut seguir el ritme de Quique i Joan Carles i els hem perdut de vista, el que ens arrima cada vegada més prop al Cosaors. Fins i tot més tard ens han passat els Cremaets a l'altura de Betxi que venien de la Barona, quina morrinya, us recordeu de les nostres eixides a la Barona, on han quedat!; a més tampoc hem pogut seguir el seu ritme. Al final jo he pagat el pato i de la Vilavella a la Vall he vingut agarrotat amb tirons. TANT DE CANET ESTEM "AGELIPOLLATS". LES NOSTRES CAMES ESTAN ENFIGADES. JA NO SOLS NO SOM NI PENYA; SINO A MÉS ELS QUE QUEDEM ESTEM EN LA ITV. PERÒ ALCEM EL DIT I QUE DURE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada