OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

diumenge, 3 d’abril del 2011

??????????????? (02/04/2011)

Quin plaer de ruta en bici cercant les aigües de l'embassament de Sitjar en el seu nivell més alt alimentat per les recentes pluges, creuant la presa i contemplant la força de l'aigua brotant sobre el curs del riu per a continuació adintrar-nos en la zona boscosa seguint la serpentejant carretera i sortejant els altibaixos dels desnivells per apropar-nos al poble de Ribesalbes accedint per l'empinada pujada amb el pertinent pique de Pedro per arribar primer.
Riiiiiiiiiiing, Riiiiiiiiiiiing!
Vagi el despertador!.
Hora d'alçar-se, estava somiant!.
Serà les ansies d'anar a Ribesalbes!
Ha arribat el dia.
M'arregle, m'equipe, agarre la bici i al lloc de partida.
Van apareixent Joan, David i finalment Pedro.
-- Vinga Pedro; que se n'anem a Ribesalbes!
-- Què Ribesalbes! Ha llamado Julio i he quedado en Canet.
-- Vas tu!
-- Cómo lo vamos a dejar solo!
-- Tu que has quedat, vas i li fas companyia
-- I bla,bla,bla...
Al final trencada de cor i cap a Canet.
Passe de crònica. Sols anuncie que el més bo estava per vindre. ARRIBEM A CANET I JULIO NO APAREIX. Els inicis de l'esmorzar ja s'ho podeu imaginar; pero jo com a calent que estava em vaig prometre que no hi parlaria en aquest blog. Ho farà David quan envie el comentari.
Espereu a que compleixi la paraula
Vaig a fer referència a l'ultima part de la ruta d'avui, la que s'aparta de les ja recomentades de Canet. Hem refereix al tram que va després de la cruilla de Moncofa, quan una vegada ens abandona David decidim seguir per La Vilavella on els tres a una no ho dubtàrem. Al meyns va ser la conformació a l'intent fallit de anar a la Serra Espadà fent una aproximació. I perquè no dir-ho també, Pedro es va passar tota l'estona atacant-nos, adelantant-se uns metres i nosaltres donant-li alcanç. I finalment arribem a la pujadeta de la Autovia que acedeix a la pujada del Randero i Pedro torna a atacar. I ARA VE EL CLIMAX, JOSE PRIMER LI DONA ALCANÇ, ES POSA A L'ALTURA, PEDRO APRETA, JOSE ES MANTÉ AL COSTAT, ARRIBA JOAN, LI ATAQUEM I EL DEIXEM UNS 20 METRES I JA AMB LA GENEROSITAT DE JOAN, JOSE ARRIBA PRIMER.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada