OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dijous, 22 d’abril del 2010

EIXIDA SOTA LA PLUJA (17/04/2010)

Crònica de Vicent:

Dissabte vàrem eixir, tot i que abans d'arribar al mercat xispejava un poc. Segons l'agenda anàvem a Petrés. Quan estàvem esperant, a les 8:00 h, crida David, que no les tenia totes i el convencem per a que vinguera, donat que no plovia.Quan arriba David, 10 minuts més tard, ens posem en marxa. Erem David, Tomàs, Pedro i Vicent. Josep no va vindre perquè, com tots els anys, estava en l'organització de la cursa a peu "Memorial de Jaume Valls", junt amb Joan.
Ja de camí cap a Petrés ens criden de València. Julio ens diu que ell i Antonio eixien en bici. Arribant nosaltres a Alfara ens tornen a cridar dient-nos que se'n tornaven a casa i que vindrien a Petrés en cotxe. Ja estàvem en Algímia i decidim parar en un bar per veure que fèiem perquè estava plovent. Finalment truquem per telèfon a julio i li iem que estava plovent i que ens tornàvem a casa.
A casa arribàvem banyats, i més prompte. Però com sempre "no hi ha mal que per be no vinga", i això va fer que David es fera una bona torradeta de butifarres i llonganisses per a dinar. Bon profit!

1 comentari:

  1. Que calladets ho haveu fet; perquè un cross escolar no dura tot un matí i menys a l'hora de dinar. Ens deveu una.
    Jose

    ResponElimina