OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 12 de desembre del 2009

EIXIDA A ESLIDA (12/12/09)

Aquest dissabte la penya continua eixit coixa. Dels asiduus hem eixit només Pedro, Vicent i Jose i han acudit Joan Carles, Manolito i un convidat d'aquestos, Jose; però els dos primers han anat per davant i el convidat que sols portava 30 km. de bici ha vingut amb nosaltres. Per cert que la volta l'hem feta pel Marianet i Xovar i el Jose ha aguantat bé. Es nota que els corredors del club d'atletisme estan en forma. Cal comentar que la baixada del port d'Eslida ha estat complicada per l'aiguatge que cobria practicament tot el descens. Habrà que pensar-ho de vindre per ací en l'hivern.
L'esmorsar l'hem fet només nosaltres tres, els joves s'han fet un tallat i cap a la Vall; ells s'ho han perdut. Nosaltres hem gaudit de l'esmorsar i com no del carajillo. Com diu Pedro hem anat a escola perque la conversa ha girat en aquest sentit, protagonitzada per Vicent i Jose; pero satisfet perque mai es cansa de recordar-nos la passió que té pels mestres.

La tornada directe a la Vall per La Vilavella. al final sols 50 km; però satisfets.

Aci tenim a la jefa, la mare, el pare dels carajillos i el fill que garantitzarà la continuitat


NOTA: Valencianets hem posat en el baner que el dissabte a Albalat, perquè el desmemoriat de Pedro no sabia si haviem quedat a Canet, Petrés o Albalat; així que com jo tinc la obligació d'aquest blog i ningú opineu, doncs jo he decidit ALBALAT.

1 comentari: