OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 21 de desembre del 2009

Eixida a Albalat dels Tarongers (19/12/09)

La Vall - Albalat dels Tarongers - Xilxes - La Vall. Distància total: al voltant de 60 Km.
Avui 19-12-09 en principi hem eixit Pedro i jo (Vicent) sols; Josep s'ha quedat en casa per trobar-se mal (porta tota la setmana medicant-se per la gola). Hem eixit a les vuit i quart. Estàvem arribant al pont d'Algar i vàrem parar perquè Pedro rep una telefonada de Joan. En acabar de parlar quedem que ens n'aniriem fins al Joncar per tornar, després, arrere i trobar-nos amb Joan que venia cap a nosaltres. Quan tornem del Joncar , ens trobem a Tomàs i David, els diem que continuen i que quan Joan arribara ja els seguiriem. El cas és que Joan no va arribar i vam decidir anar-nos cap a Albalat.
Quan vam arribar a Albalat ja estàven tots al bar (on també vingué Jose Luis), excepte Joan, que va arribar més tard perquè havia vingut per camins d'hort (cal dir que de València només van vindre Quique i Julio)
Com sempre hem esmorzat a gust i hem gaudit de la companyia i la tertúlia de cada dissabte.
Per cert! Hem saludat a "Monleón" i ens ha donat records per a Josep.
Hem quedat en veuren's el proper dissabte a Canet. El darrer dia de l'any, el dia 31 enguany el celebrarem al Bar Paquita d'Eslida. Cal dir també que les eixides a partir d'ara les farem a les 8:30 h.

1 comentari:

  1. Afegir que hem tingut la companyia a la taula del "cremaet" Jose Luis, que ja feia temps que no ens acompanyava. El seu fill Rubén, va decidir quedar-se al llit fins que el sol calfara una mica, i és que el fred va ser el protagonista de l'etapa.
    I entre el fred, el retard d'alguns a arribar al lloc, el repito de carajillo, i la Charrada, el cas és que l´esmorzar s'ha prolongat més de 2 hores. En aquestes dates nadalenques s'imposa l´esmorzar sobre la bicicleta.
    Bon Nadal.

    ResponElimina