OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 14 de març del 2009

Eixida a l'Oronet (14/03/09)

Avuí després de molt de temps hem tornat a l'Oronet. Com ja estem en el bon temps ens hem animat en la muntanya i ja portem dues setmanes pujant una mica. La pujada l'hem feta amb tranquilitat i no hem patit gens. Hem fet una vegada més, més d'un grup. Per un costat el grup troncal format per Tomás, Jose i David (poca estona perquè només eixir ha rebut una trucada d'emergència i se n'ha tornat. Per cert sense importància segons m'ha dit després. En el cami ens hem topetat amb Quique que venia de València i hem fet la pujada a l'Oronet junts. El grup de lliure configuració, José Luis, Rubén i Joan Carles, han anat pel Marianet i han arribat al trobament a l'esmorzar. El grup de les optatives, Julio i Javi han arribat més tard amb el tren faller. L'important és que hem esmorzat junts, tertulieta i cap a casa que com de costum amb rutes diferents. Bé açò pareix que serà la tònica actual però amb el compromís de respectar l'esmorzar. Per cert que l'esmorzar d'avui ha estat de nota com no podia ser d'altra manera ja que ací sempre s'esmorza molt bé i el "carajillo" amb la modalitat de servir-te la mel a banda no està mal del tot.

PODEU VEURE LA INFORMACIÓ DE LA PUJADA A L'ORONET EN UN LINK QUE HI HA EN LA BANDA DRETA DEL BLOG.


Mostra un mapa més gran

1 comentari:

  1. Tal com em va comentar Jose, per a entrar al blog cal fer-lo a través del navegador de mozilla firefox, i no a través de l'explorer que es queda penjat.
    Com sembla inevitable la formació de dos grups en la penya, els que s'isquen del grup troncal haurien de contar en el blog les seues rutes i Km. Els subgrups d'eixos grups i els que vinguen d'altres llocs també, que no hi ha limit de comentaris.
    Jo vaig eixir de Paterna fins a Algimia on me vaig creuar amb Tomás i Jose. Desde allí cap a casa sense esmorzar (85 Km), que el cap de setmana tocava viatge a la Marina. El Montgó, el Penyal de Ifach i la serra de Mariola son d'eixos llocs que he de visitar tots els anys, aixó si en hivern.

    ResponElimina