OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

diumenge, 8 de març del 2009

Eixida a Eslida (07/03/09)

Eixida clàsica a Eslida que en el moment que podem no deixem oblidar, malgrat la protesta de Pedro, que es resisteix a pagar 7€ per un esmorzar quan la mitga en altres llocs és de 5€. Però ja ho hem dit moltes vegades. Eslida té molts encats que et conviden a tornar: És l'origen de les nostres inicis en bicicleta. Té un recorregut molt complet i atractiu i per últim un gran esmorzar. Sembla que per nosaltres hi ha Paquita per molts anys encara que ens la "clave" amb loteria inclosa.
La nostra penya definitivament té dos nivells: els que van més i volen més i els tranquils que anem a la nostra marxeta. Però lo bo és que coincidim a l'hora d'esmorzar i això permet mantenir la tertulia completa.
Aquesta setmana hem recuperat a la familia Altabella; pare i fill han vingut, cosa que no feien des de que portàvem d'any. Els dos han demostrat que estan en forma.
El recorregut d'anada d'avui ha estat pel Marianet i la Caseta del Negre. Ja teniem ganes de fer muntanya i l'hem recuperat per partida doble. La tornada com els de Mascarell "cadascú pa d'ell". El grup dels joves ni se sap, la resta pel que sé per diferents llocs: David per La Vilavella per complir amb els seus pares. Jose per la pujada de Xilxes que era el pactat. La resta s'ha cebat amb la penya dels "Cremaets" i no sé per on tornarien, menys Vicent que m'ha dit que va trencar per La Llosa. SOM COM ELS XIQUETS. Però ja se sap d'alguna manera hem de fer honor al nom de la nostra penya "LA MORRALLA".

Port d'Eslida (La ferradura)

Altimetria port d'Eslida


Mostra un mapa més gran


Perfil La Vall d'Uixó - Eslida - La Vall d'Uixó

1 comentari:

  1. No m'haveu escrit en l'eixida del dia 27 de juny a Gàtova, faltem Toni (el Irlandes) y Javi de Benicalap,

    ResponElimina