OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 14 de desembre del 2022

EIXIDA CIRCULAR LA VALL D'UIXÓ-LA VALL D'UIXÓ

Si és que quedeu algun seguidor fidel, que no s'ha desencantat i que de tant en tant entreu a aquest bloc per veure si hi ha alguna publicació, avui esteu de sort. És clar que no va a haver-hi cap altre morraller que vulgui fer les cròniques. Si com pareix, mantinc la continuïtat de les eixides, tal vegada les torni a recuperar. Estigueu a la mira. 

DIARI DE L'EIXIDA
Data: Dimecres (14/12/2022).
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó.
Bici: BTT 
Components: Tomás, Joan, Pedro, José Vicente i Jose.
Recorregut circular: La Vall d'Uixó - La Llosa - Xilxes - Moncofa - Camí del Pou - La Vall d'Uixó.
Esmorzar: Bar Penyalva.

CRÒNICA: En un principi l'eixida estava programada per anar a esmorzar a Benavites; però donat que el dia estava nuvolós i donava vent a mesura que s'alcés el dia, vàrem decidir, en el mateix lloc de l'eixida (banquet del Poblet, davant del monòlit del bombo de la fàbrica Segarra), fer una volta circular i anar a esmorzar al bar Penyalva, en el polígon de la Vernitxa. Via whatsapp, vàrem comunicar als membres del canvi de destí, per si algun volgués acudir a l'esmorzar, cosa que va fer Paco Gómez.
Ressaltar la grata incorporació de Tomàs, després d'una llarga temporada absent. Descriure la contemplació de tres fenòmens naturals: el fet d'apuntar el dia en la ullada del sol entre els núvols, el recorregut entre la marjal de la Llosa - Almenara, reflectida pel sol i la curiosa vista d'unes aus amb les ales esteses per assecar-se-les, després de la pluja nocturna i el pas pel passeig de Xilxes amb la remor de l'onatge d'una mar picada pel temporal.
Punta de dia 

Marjal de la Llosa

Platja de Xilxes

Ha estat una ruta relaxada que ha acabat en un bon esmorzar, que a més de l'esmentada companyia de Paco Gómez, ha tingut el colofó, en el moment dels cafès i rebentats, assaborir els dolços de peladilles, mantecaos i rossegons, portats per José Vicente des d'Alcoi, on ha estat uns dies. Tots bons; però cal ressaltar les peladilles d'un sabor autèntic, que m'ha fet recordar la meva infantesa, ja que des d'aleshores que no els havia menjat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada