OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dijous, 2 de novembre del 2017

EIXIDA A BENAVITES (2/11/2017)

Ser 5 ànimes en un cos 
Com que avui és el dia de les Ànimes he elegit aquesta dita per representar l'amistat que uneix a la Morralla ja que el seu significat s'empra per a dir quan les persones són molt amigues. 
En realitat la dita real diu: Ser dos ànimes en un cos (Ser dues persones molt amigues); però es pot fer extensiva al grup i en el nostre cas és evident. 
Avui hem estat 5; però tal si val si el grup augmenta o minva, ja que els morralers som tots una pinya units per una gran amistat. 

DIARI DE L'EIXIDA
Data: Dijous 02-11-2017
Hora: 8:00 h.
Llocs: Banquet Poblet.
Bicis: muntanya
Destí: Benavites
Itinerari:La Vall d'Uixó - Via de servei carretera d'Algar - Redona d'Escales - Camí Alfara de la Baronia- Alfara de la Baronia -  Algimia d'alfara - Torres Torres - Les Valls (Benavites - bar Nou Ambient) - Camins rurals - Via de servei carretera Almenara - La Vall d'Uixó.
Components: Pedro, Vicent, Jose, i Tomás.
Total kms: 42.

FETS DESCRIPTIUS
   * Els efectes de la preparació que estan desenvolupant Vicent, Tomás i Pedro pujan cada dia el Marienet està produint efectes positius en tan i quant que la motivació ha augmentat i la força es lleugerament major i com a conseqüència el ritme ha pujat. Total que hem arribat en hora sobrada i per tal de fer temps hem donat una volta pels pobles de Les Valls.
   * Joan continua enganxat en la plantació d'alvocats; però s'ho ha combinat de manera per poder acudir alhora de l'esmorzar.
   * Alhora de demanar els bocates, tres ens hem mantinguts fidels al llomello amb samfaina, els altres dos han preferit el porc en forma d'embotit i "panxeta".
   * Els temes de conversa han seguit un discurs cultural majoritàriament amb un repàs a la lectura dels llibres que alguns component tenen entre mans.
   * La conversa tan amena i entusiasta ha provocat que Tomás demanés una segona ronda de "carajillos"
   * Jose, en període abstemi, per estar combatent el bacteri Helicobacter Pylori, està deixant passar totes les temptacions. Però sols serà uns 10 dies, després continuarà a la càrrega.
   * Jose per segona vegada aporta una nova anècdota. Al tornar a casa ha portat al grup a l'Ecoparc de La Vall per veure si recuperava un zx Spectrum dels seus fills i que havia tirat el dia anterior i que als seus fills els va saber greu perdre'l. No va haver sort, cada dia es retiren els residus i aquest matí se l'havien emportat.
Imatge relacionada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada