OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 12 de novembre del 2016

EIXIDA A PETRÉS (12/11/2016)

Per molt poc que La Morralla avui no ha arribat al complet absolut; però la cosa millora. Amb la incorporació de Tomás que ha provat en la de carretera amb èxit, els vallers ens mantenim amb el nombre de cinc: Joan, Pedro, Jose i Vicent han completat el cinquet. De la part de València, que últimament va basculant, avui s'ha estirat i Julio ha vingut acompanyat de Antonio a més de la grata sorpresa de l'aparició de Javi que amb cotxe ens ha alegrat en la seva presència. Tampoc a faltat Tony. Total, nou asseguts en un pam de taula i "bien juntitos" ens hem engolit tot el que hem demanat. 
Una inscripció en ceràmica a la façana del bar m'ha cridat l'atenció i en apropar-me he descobert que amb el nom que identifique aquest bar no és exactament correcte. He fet la foto i aquí teniu la informació que descriu exactament la seva nomenclatura.
Ja hem comentat en l'anterior ocasió, que hem estat en Petrés, que ha hagut canvi d'administrador. La continuïtat del personal no és la tònica d'aquest bar. Per tant sempre estem exposats a les novetats. Però hem segut i som fidels al lloc, i és que si bé, una vegada ho vam intentar en el bar de la competència, la tranquil·litat que tenim aquí no la trobes en un altre lloc i predomina açò, davant de qualsevol millor esmorzar.
Un canvi en la cuina sempre ve acompanyat també d'un canvi d'hàbits i costums dels nous incorporats. En aquests, la novetat ve en els cacaus, que els presenta pelats i rostits, una modalitat que també ens dona en altres llocs; però que no està gaire estesa.
Ara bé,  sembla que a Pedro no li ha degut d'agradar, perquè en una manotada els ha escampats tots per damunt la taula.
Malgrat estar "todos juntitos", és inevitable, que no hi haja més d'una conversa i fins i tot ha hagut un moment que parlàvem per parelles. 
La tornada a l'igual que a l'anada, a la marxeta, trencant per Moncofa i col·laborant en "l'entrée" de Tomás.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada