OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 10 de setembre del 2016

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (10/09/2016)

REAGRUPAMENT DE LA MORRALLA DESPRÉS DE L'ESTIU
Una Morralla sota mínim reprèn l'activitat rutinària després de les vacances

Com ho pogut comprovar els seguidors del bloc, si no escric jo les cròniques, no hi ha hagut cap que hagi volgut agafar aquesta responsabilitat i ens hem quedat sense conèixer les vicissituds, els secrets i tota la mena de converses que s'adonen en les eixides i tertúlies de la nostra penya.
La primera cosa que hem trobe en tornar és que la penya està sota mínims. Tomás segueix de baixa i en lenta recuperació, a Javi, que a meitat estiu li ha esclatat l'esquena, segueix invàlid, Vicent està de baixa avus maternus, David segueix desaparegut i a més a més en el dia d'avui, Pedro ha fet fugina per un compromís gastronòmic-guitarrer i Antonio en mode estandby.
Els que hem quedat disponibles i ens hem assegut en la taula del bar Murillo de Canet hem segut: Joan, Jose, Julio, Quique, Sergi i Tony.
Avui farà un mes que jo eixia a Canet i un mes després ix i torne al mateix lloc. Els que haguéssiu llegit aquella última crònica es quedaríeu en el missatge de descontent del bar Murillo. Però el cicle no es trenca ni crec que es trencarà. De totes maneres sembla que el tracte, la situació, les circumstàncies, etc, són aleatòries. Avui s'han ajuntat totes les variables de cara i la cosa ha eixit quasi totalment contrària a la vegada anterior. Tot ha ocorregut amb la normalitat dels millors moments. L'única objecció ha estat la poca oferta alimentària; però el que ens han servit ha estat acceptable i en la beguda ens han servit el que hem necessitat i alhora de pagar no ens han refregat per la cara si hem begut més i hem tornat al preu anterior, el de sempre.
Segurament ha influït  la poca clientela que hi havia i no tenien l'estrès d'altres vegades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada