OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 29 de desembre del 2012

EIXIDA A PETRÉS (29/12/2012)

Un vegada més la Morralla s'ha acomiadat de l'any que acaba celebrant-lo com és habitual en un esmorzar, que si bé en el menjar no diferix gaire de la resta de l'any, si que adquireix un caire més emotiu, en quant que tots els morralleros disponibles fan l'esforç d'acudir i aixi s'ha reflectit en una bona taula en el que hi érem: Julio, Joan, David, Javi, Joan Carles, Rubén, Quique, Jose, José Luis, Tomás i Vicent. Les absències de la resta han estat justificades per no estar de viatge o no estar lliures. Així Pedro està per Ibiza, Antonio en Granada i Toni en Irlanda. De Sergi hem sabut per son pare que havia quedat en un amic i Mª Pilar no podia.
En els preliminars Jose ha repartit els carnets de la Morralla adquirint d'aquesta forma un nivell més alt i convertint-nós en una penya seriosa i de qualitat. En aquesta primera remesa hi som un total de 16 socis. La resta de morralleros itinerants, si es considereu membres de la penya i voleu tindre el carnet, ja es posareu en contacte.
Carnet de soci
A més a més la reunió s'ha vist reforçada per la celebració del sant de David, el qual ha aportat les coques d'anous que tan bones saben elaborar ací a Petrés. Aquest dolç s'ha ampliat en una safata de més dolç gentilesa de Quique. Tant de dolç ha provocat la repetició de carajillos i allargar la tertúlia més allà de les 12h.
La bonísima coca d'anous de Petrés
Un carajillo ben elaborat diferenciant-se clarament les seves parts en suspensió
A continuació el reportatge gràfic que immortalitza la celebració:
Jose, José Luis, Tomás, Vicent, Julio, Joan, David, Javi, Joan Carles i Ruben
(El fotògraf, Quique)
Els mateixos però canviant de Quique a Joan com a fotògraf i tirada de l'altre costat
Julio, el soci num: 1 de la penya tant per vell com per fartó
També és el num 1 com a españooooooooooooool!
(El de Javi??????)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada